SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
chodzi tylko o to żeby nie lało bo już chodze połamany jak stary dziad a jak mnie za bardzo przepiździ to kto będzie pracował a mam 2 sprzęty na warsztacie i wszyscy chcą już
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Wrzucam 2 filmy z jazdy nie obrobione ale wkrótce będzie coś lepiej ogarniętego. Póki co wole jeździć niż bawić się w przeróbki
-
a gdzie masz swoją ekipe widze że narazie zachowawczo i oszczędnie z gazem ile już cisłeś maxymalnie ja nim leciałem 138km/h na próbie
-
ja tez coś tam zlepiłem bo mam tego mega dużo i sporo nie pokazywałem bo nie miało to sensu bez wyciecia momentów z większą akcją
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=05ysJuJCHeo[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=05ysJuJCHeo[/youtube]
No na razie sie wczuwam w sprzet jeden zakret juz przestrzelilem takze na spokojnie :p ja jechalem 120 :p i jeszcze mialen zapas mocy :p
-
haha trauma usuneli twój filmik z konkurencyjnego forum atv shit nie zbanowali cie jeszcze dodatkowo ?? HEHE
O kurde.. Faktycznie. Jakbys mi nie powiedzial to nawet bym nie wiedzial :0 zadnego powiadomienia z jakiego powodu itp.. A ja tam nie zagladalem.. Co za zal.. Jakie prymitywy to prowadza jak taka cenzura jest
-
Dorotka siedzi i dumnie decyduje co ma być a co nie haha jeśli chodzi o dział ACCESS MOTOR to tam już wszystko na tem temat umarło jak ktoś chce sie czegoś dowiedzieć to wali tu bo tu wiecej ludzi zagląda i większe prawdopodobieństwo że trafi tu na kogoś kto np przerabiał juz taka usterke i szybko mu udzieli odpowiedzi
Ostatnio zmieniony pt 14 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
Aż tutaj sie z Wami zgodzę. Z Dorotka mam takie same wrażenia.
Ozo Drapers Squad
-
nie poznaję kolegi ?? no ale dobrze że chociaż w nie których rzeczach się zgadzamy
cisnę jutro na tą pustynię Błędowską zobaczymy jak tam jest napewno wrzucę jakiś materiał video z tamtąd
cisnę jutro na tą pustynię Błędowską zobaczymy jak tam jest napewno wrzucę jakiś materiał video z tamtąd