suzuku ltz400
suzuku ltz400
Nagla sytuacja... tata po wejsciu do domu poinformowal mnie ze ma zamiar kupic suzuki ltz400 bo slyszal o nim duzo pozytywow i teraz moje pytanie do Was... co sadzicie o tym quadzie? godny polecenia? mozna juz takim startowac w jakis zawodach?.. Pytam bo teraz wlasnie niewiem czy wybic tacie z glowy ta maszyne czy brac Bo jak kupimy ltz400 to tata wezmie mojego wolverina a ja bede na suzuki poginal... prosze o szybka odpowiedz bo juz allegro jest przeszukiwane
fajny sprzęt, mocy ma pod dostatkiem, wsteczny się sprzydaje, jest to najbardziej nieawaryjny quad jaki istnieje, części tuningowych masa, bardzo popularny model, też słyszałem o nim same pozytywne rzeczy.....
ale jeśli chodzi o zawody owszem można nim wystartować aczkolwiek na tor to najlepiej kupić Suzuki LTR seryjnie bardzo szeroki, mocny, dobre seryjne zawieszenie, tylko nervs bary dokupić i na zawody, ale nie ma wstecznego i nie jest tak wygodny jak LTZ...
więc wybór należy do Ciebie
ale jeśli chodzi o zawody owszem można nim wystartować aczkolwiek na tor to najlepiej kupić Suzuki LTR seryjnie bardzo szeroki, mocny, dobre seryjne zawieszenie, tylko nervs bary dokupić i na zawody, ale nie ma wstecznego i nie jest tak wygodny jak LTZ...
więc wybór należy do Ciebie
Blaster - Raptor 350 - co następne ?
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ja Tobie mogę śmiało polecić LTZ - super niezawodny sprzęt. Mocy tak jak marekxp napisał pod dostatkiem...Strasznie wygodny
Ale na tor lepszy będzie LTR...
pzdr.
Ale na tor lepszy będzie LTR...
pzdr.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Przeniosłem część postów do nowego tematu -> Co będzie najlepszym wyborem ze sportowych quadów...
Póki co quadowa emeryturka :)
-
- Quad:: suzuki400
Re: suzuku ltz400
witam interesuje mnie jak zamontować pług do odśnieżania z przodu Quada jak ktoś może wysłać fotkę to bardzo proszę