Suzuki ltz 400 vs Yamaha Raptor 350 vs Honda TRX400EX
Suzuki ltz 400 vs Yamaha Raptor 350 vs Honda TRX400EX
Któryz tych quadów jest najlepszy i bezawaryjny? Jakie są koszty eksploatacji i wrażenia z jazdy?
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
- kuba4x4
- Quad:: Can - Am Outlander XT - Był, Jest i Będzie !
- Imię: Jake
- Kontakt:
Suzuki oraz Honda są mało awaryjne, chłodzone już cieczą w przeciwieństwie do yamahy. Najlepszego quada nie ma, jeden i drugi ma plusy i minusy. Honda jak to honda jest mało awaryjna, ale słabsza od Suzuki LTZ. Ja bym celował w LTZ, bądź TRX, ale wybór bym pokierował na okazje cenowe;) Koszty eksploatacji musi ci powiedzieć właściciel, ponieważ ten kto użytkuje owego quada wie najlepiej
A.Z.T. ATV ZGIERZ TEAM - www.ZgierzTeam.pl
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Raptora odrzuć na starcie.
LTZ'a jeden z mniej bezawaryjnych quadów, TRX podobnie.
Oba bardzo ciekawe, a zarazem bardzo podobne.
Przejedź się dwoma sprzętami i zadecyduj.
LTZ'a jeden z mniej bezawaryjnych quadów, TRX podobnie.
Oba bardzo ciekawe, a zarazem bardzo podobne.
Przejedź się dwoma sprzętami i zadecyduj.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Skądże raptory to równie dobre sprzęty! Z tym, że 350'ka nie ma szans według mnie pod żadnym względem z LTZ'em.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Mieć nie miałem, ale jeździłem i miałem styczność z tymi quadami pod względem technicznym.
Ja zdecydowanie wybrałbym LTZ'a bo jest mocny i bezawaryjny, a do tego popularny.
Ps. LTZ'a nie mam już - sprzedałem Teraz odkładam na nowszego ale też LTZ
Ja zdecydowanie wybrałbym LTZ'a bo jest mocny i bezawaryjny, a do tego popularny.
Ps. LTZ'a nie mam już - sprzedałem Teraz odkładam na nowszego ale też LTZ