Super strona jeżeli ktoś poszukuje quada!!!

Ciekawe linki atv, prasa o quadach, filmy o quadach, gry i wszystko co medialnie związane z quadami...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
RobMaximus
Kontakt:

Super strona jeżeli ktoś poszukuje quada!!!

Post autor: RobMaximus » śr 25 sty, 2012

Cześć wam!!!
Ostatnio bardzo się zastanawiam nad zmianą gadziny! Żona kupiła sobie samochód, to co ja nie mogę zmienić gadziny??

Ponieważ każdy z was wie że na Niemieckim rynku są pojazdy inaczej traktowane i są inne ceny to też i po zachodniej stronie zacząłem szukać.
W trakcie szukania tak po tych wszystkich stronach, alledrogo, mobile.de, autoscout24.de ebay.de znalazłem bardzo ciekawą stronę.

http://www.quadgebrauchtmarkt.de

Jest to strona tylko i wyłącznie dla quadów, czyli można tam ogłoszenia odnośnie kupna zapodać albo po prostu wyszukać sobie z ofert jakie już tam są, ale najlepsze w tym wszystkim jest, że ta strona też jest po Polsku.

Czyli jeszcze nie wszystko bo strona się rozwija ale jeżeli ma ktoś ochotę nadać ogłoszenie to dla osoby prywatnej jest to za darmo i można dwa zdjęcia zapodać.

Formularz do złożenia ogłoszenia jest też po Polsku!! Więc nie ma obaw. A jeżeli ktoś by miał jakieś wahania to proszę śmiało pisać do mnie, bo po Niemiecku potrafię rozmawiać.

Pozdrawiam
RobMaximus

Awatar użytkownika
kameleon4x4
Quad:: YAMAHA GRIZZLY
Imię: Piotr
Kontakt:

Re: Super strona jeżeli ktoś poszukuje quada!!!

Post autor: kameleon4x4 » śr 25 sty, 2012

Dzięki za info super stronka
żyj eXtremalnie :)

http://picasaweb.google.com/kameleon.gorlice
----
Post ten wyraża moją opinię w danej chwili . Treść jego nie może służyć przeciwko mojej osobie w dniu następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pozdrawiam Piotr.

Awatar użytkownika
RobMaximus
Kontakt:

Post autor: RobMaximus » czw 26 sty, 2012

Ta strona jest cały czas w trakcie rozbudowania, będzie jeszcze więcej przetłumaczonego. Na tej stronie jest też link do bazy danych o kradzionych quadach z której też policja korzysta!!

Awatar użytkownika
RobMaximus
Kontakt:

Post autor: RobMaximus » sob 28 sty, 2012

Właśnie został przetłumaczony dział odnośnie reklamy. Czyli jest też i w języku polskim. Bardzo ciekawa oferta za jedyne nie cale 20€ można umieścić tam swoją reklamę swojej firmy aż na 30 dni!!

Sądzę że jest to mała kwota, na teraz na pewno z biegiem czasu będzie to drożej ponieważ coraz więcej na niemieckim rynku się tą stroną handlarze interesują.

Dużą konkurencją dla Niemieckich handlarzy będą Polscy handlarze ponieważ oni mogą inne ceny za oferować!!!

Będę tą stronę dalej obserwować i was o niej informować jeżeli tego sobie życzycie!!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RobMaximus
Kontakt:

Post autor: RobMaximus » ndz 29 sty, 2012

Na stronie została też i "pomoc" przetłumaczona i został dodany dodatek. Jeżeli kogoś interesuje jakiś pojazd a chce się potargować to może wysłać swoją ofertę i zobaczyć czy się na to sprzedający zgodzi!

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Media o quadach”