stuk podczas ruszania
stuk podczas ruszania
witam mam pytanie odnośnie Quadzika Can am kolega zakupił taki sprzęt z 2011 roku i podczas ruszania słychać takie metaliczne stuknięcie jakby coś się zazębiało czy to jest normalne czy może jest jakaś usterka tak dzieje się tylko przy energicznym ruszaniu jak delikatnie to nic nie słychać będę wdzięczny za odpowiedź
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: stuk podczas ruszania
Stuk słychać z wariatora czy z innej części quada ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
właśnie tego dokładnie nie wiem koleś który sprzedawał tłumaczył kumplowi że to sprzęgło tak tak zazębia i dlatego tak słychać a mi się wydaje że to nie jest normalne ale może się nie znam
dzięki za odpowiedź myślę że kumpel będzie spokojniejszy po takiej informacji
Outlander 1000 XTP MAX 2015 - mam to samo , stuk po dodaniu gazu zwłaszcza po wyhamowaniu tak samo jak na filmiku - (dokładny czas stukniecia 3:44)
https://www.youtube.com/watch?v=PpkFL0BbN-s
https://www.youtube.com/watch?v=PpkFL0BbN-s
mam jeszcze takie pytanko co mogło być przyczyną że nowo założony pasek napędowy nie wytrzymał jednego wyjazdu zmieliło go na drobne strzępy a pasek był orginał
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Dotarłeś go?
Czy od razu ogień?
Czy od razu ogień?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
powiem tak że raczej żadnego docierania nie był ale nie było też takiej bardzo ostrej jazdy na początek trochę jazdy po leśnych drogach i trochę błota i później powrót asfaltem i w połowie drogi było po zawodach a pasek był zmielony podejrzewam że ten mechanik nie powiedział kumplowi że trzeba go docierać