SSQuad Integracja 2008 - przymiarki...
blacha
może niebiescy bracia nie będą zatrzymywać quadzików do kontroli o ile organizator dopuści ich do udziału
PS a lokaliza już mniej więcej znana? może wojewodszaft chociaż ???
PS a lokaliza już mniej więcej znana? może wojewodszaft chociaż ???
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
nooo, bez nich się nie ruszam!denis
Romulus
Zgłaszaj termin i miejsce, ja i tak będę!
Romeczku zabierzesz kolegów...?
Ostatnio zmieniony czw 13 mar, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.
szkoda że bezblaszkowcy się nie załapią...
widzę, że organizatorzy coraz bardziej zawężają pole manewru...
jak już jest impreza gdzie blachy nie są potrzebne to nie dopuszczają małolatów (np PT edycja 2008)
a jak można rodzinnnie to skazani na zagładę są nieszczęśnicy bez rejestracji....
niestety nasze państwo jest niebotycznie głupie... i jego przepisy... czemu niemcy nie mają problemu z homologowaniem indywidualnie swoich quadów?... pomarzyć o normalnym kraju piękna rzecz...
ehhhhhhhhhh
widzę, że organizatorzy coraz bardziej zawężają pole manewru...
jak już jest impreza gdzie blachy nie są potrzebne to nie dopuszczają małolatów (np PT edycja 2008)
a jak można rodzinnnie to skazani na zagładę są nieszczęśnicy bez rejestracji....
niestety nasze państwo jest niebotycznie głupie... i jego przepisy... czemu niemcy nie mają problemu z homologowaniem indywidualnie swoich quadów?... pomarzyć o normalnym kraju piękna rzecz...
ehhhhhhhhhh
coz, masz racje
czytajac twojego posta nie wiem dlaczego, ale przypomnial mi sie pewien dowcip, kiedy to hamerykanin jadacy taxi przez centrum wawy widzi jak motolotnia uderza w PKiN, chwile mysli i mowi:
- hmm, jaki kraj, tacy terrorysci...
zart jest w glebi smutny, ale jak niedaleki od rzeczywistosci...
czytajac twojego posta nie wiem dlaczego, ale przypomnial mi sie pewien dowcip, kiedy to hamerykanin jadacy taxi przez centrum wawy widzi jak motolotnia uderza w PKiN, chwile mysli i mowi:
- hmm, jaki kraj, tacy terrorysci...
zart jest w glebi smutny, ale jak niedaleki od rzeczywistosci...
.:GALEON:.