SSQuad Integracja 2007
I tak trzeba by to rozumować... Wyyyypas
SSQuad poprzednią imprezę zrobił komercjalną, ale każda/y z nas - a ja choć mocno spóźniony w czasie kontuzją Bestii dojechałem chyba ostatni - bawili się uciesznie...
Ponieważ zapewne jednak w tym okresie będę się mocno nudził - więc deklaruję że jakąś/-eś ciekawostki kulinarne i inne "pychotki" na wieczorną siestę jestem w stanie przygotować osobiście....
Ale organizator musi taką decyzję podjąć... I odpowiednio wcześnie mnie informując zadeklarować
Mięsne, warzywne lub owocowe "delicje" grillowane na ruszcie czy też gotowe soczyste wyroby mięsne, wędzone wcześniej na owocowych drewkach podawane jako dania główne lub może dodatki, czy też na deser może np. okolocznościowy tort lub inne słodkości?
Uzupełnieniem rozkoszy ducha terenowego dla każdego z nas może być i rozkosz kulinarna
SSQuad poprzednią imprezę zrobił komercjalną, ale każda/y z nas - a ja choć mocno spóźniony w czasie kontuzją Bestii dojechałem chyba ostatni - bawili się uciesznie...
Ponieważ zapewne jednak w tym okresie będę się mocno nudził - więc deklaruję że jakąś/-eś ciekawostki kulinarne i inne "pychotki" na wieczorną siestę jestem w stanie przygotować osobiście....
Ale organizator musi taką decyzję podjąć... I odpowiednio wcześnie mnie informując zadeklarować
Mięsne, warzywne lub owocowe "delicje" grillowane na ruszcie czy też gotowe soczyste wyroby mięsne, wędzone wcześniej na owocowych drewkach podawane jako dania główne lub może dodatki, czy też na deser może np. okolocznościowy tort lub inne słodkości?
Uzupełnieniem rozkoszy ducha terenowego dla każdego z nas może być i rozkosz kulinarna
.:GALEON:.
Arecki,
chetnie skorzystamy, nie tylko SSQ ale takze wszyscy uczestnicy, z Twoich zdolnosci, rodem z Makłowickiej rodziny
miesa ma byc wiele, zwykle jest nie do przejedzenia... ale...?
chetnie wszamalibysmy cosik slodkiego - jakies placek w ksztalcie quada...?
uwazam, ze jakies ciasto na sobote wieczor byloby super, jezeli masz ochote i mozliwosci - chetnie skorzystamy
chetnie skorzystamy, nie tylko SSQ ale takze wszyscy uczestnicy, z Twoich zdolnosci, rodem z Makłowickiej rodziny
miesa ma byc wiele, zwykle jest nie do przejedzenia... ale...?
chetnie wszamalibysmy cosik slodkiego - jakies placek w ksztalcie quada...?
uwazam, ze jakies ciasto na sobote wieczor byloby super, jezeli masz ochote i mozliwosci - chetnie skorzystamy
takiego maila otrzymalem od "Iwony"
jezeli ktos jest zainteresowany kontaktem - wysle na priva uwaga, nie wiem, czy to jest dziewczyna, czy moze jakis chlopak ot magia internetu...Chcę z Wami być na zlocie quadów jeżeli ktoś zechce mnie zabrać na pilota pasażera czy jakkolwiek proszę o kontakt.Chciałabym być na takiej imprezie i brać w niej czynny udział,Pozdrawiam.Iwona
Dziekuje jak nie wiem co! Bede czekal!!!!!!!!!! (O tak)martines napisał: zibi_neo poczekaj prosze jeszcze chwilke na oficjalna informacje, ktora bedzie zaniebawem w najblizszym czasie na quadziku i na www.SSQuad.pl
Ostatnio zmieniony ndz 15 lip, 2007 przez zibi_neo, łącznie zmieniany 1 raz.