Sroda 15.08 prawa strona wiśły start wawer kto chętny

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » wt 04 wrz, 2007

Jaak:
A u mnie na długie zimowe wieczory czeka kiedyś-żółty Komarek rocznik 1972. Macie jakiegoś rzeczoznawcę, bo mam wszystkie dokumenty, ale jest wyrejestrowany i trzeba będzie zrobić zabytek :)

A na sobotę to i ja się piszę, bo w ostatnią sobotę to tylko świeże ślady na piaskarni widziałem - jodełkę i taki szutrowy bieżnik - to Ty byłeś Mesel?
Mam żeczoznawce który przyjeżdza robi zdjęcia i wyrabia karte pojazdu zabytkowego.Następnie trzeba pojazd zgłosić do Ministerstwa Kultury wydział zabytków ruchomych,zrobić przegląd,zarejestrować i śmigasz po Warszawce i okolicach.Moja syrena jest na zółtych zabytkowych tablicach z miejsca dostajesz 50% zniszki na oc.
Ostatnio zmieniony czw 04 paź, 2007 przez yamahator, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » wt 04 wrz, 2007

MESEL jak wyrychtujesz Warszawe to trzeba polatać po Starym Mieście.Zadne bryki nie wzbudzają takiego entuzjazmu na ulicy co nasze stare ale jare zabytki :D

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » śr 05 wrz, 2007

jaak - to nie ja niestety , ja już dawno nie latałem bo mi jakoś weny brak , chęci i czasu też nie mam za dużo.

yamahator, moja laleczka wymaga tylko normalnej corocznej kosmetyki bo jeszcze w tym roku nie opuszczała garażu. Odezwij się w sobotę ( 501 229 309 ) i wpadaj do mnie do Międzylesia do garażu to pogadamy ;-)

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » czw 06 wrz, 2007

Myślę że pora organizować coś na sobote.Moja propozycja jest taka sobota 9:00 na piaskarni wpisywać się kto chętny(godzine można zmienić).
ps.wczoraj byłem kontrolnie nad wisłą jest zaje.... błotnisto i ślisko :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » czw 06 wrz, 2007

mysle ze godzina 10 albo 11 była by lepsza
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » czw 06 wrz, 2007

To powiedzmy że o 10.30 trzeba troche soboty spędzić z dzieciakami

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » czw 06 wrz, 2007

rozumiem ok o 10.30 na piaskarni bede czekał
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Mały

Post autor: Mały » czw 06 wrz, 2007

My byśmy może dojechali - tylko że z Góry Kalwarii troszkę daleko na quadziku do Was :(

Awatar użytkownika
yamahator

Grizzly 2m pod wodą

Post autor: yamahator » czw 27 wrz, 2007

Zobaczcie co nam się przydażyło wczoraj nad wisłą.W miejscu gdzie zawsze przejeżdzamy zrobił się trzymetrowy dół z wodą.Generalnie po trzech zmianach oliwy pojechaliśmy dalej.
http://pl.youtube.com/watch?v=8irW3WucF9Q

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » czw 27 wrz, 2007

Upalasz w sobote??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”