Witam
Może na wstępnie proszę o normalne odpowiedz bez złośliwych porad ) jak to bywa na polskich forach.
Jestem nowym użytkownikiem XP, mam za sobą mam kilka innych quadów
Mam kilka pytań do użytkowników tego modelu
1. Czy możecie zaproponować jakieś zamienniki manszet do tego modelu, model gumy oraz gdzie można je kupić?
2. Model ten posiada problem z tulejami, oryginały mają luzy od ręki. Czy możecie polecić jakieś dobre zamienniki/zestaw naprawczy do luzów w wahaczach tylnich i przednich. Czy jest jakaś forma przeróbki aby te luzy zniwelować?
3. Czy ktoś ma może jakieś informacje jak najlepiej założyć snorkle? Może jest jakiś gotowy zestaw do tego modelu możecie polecić?
4. Czy posiadacie linki do serwisówek do tego modelu? Będę bardzo wdzięczny za podanie linków.
5. Czy normalne jest to że model ten posiada takie luzy na kierownicy, quad ma przejechane raptem 1500 km, importer wskazuje że jest są to części eksploatacyjne i nie podlegają gwarancji.
6. Czy możecie polecić jakiś dobry sklep wyborem części i akcesoria do tego modelu. Może jakieś sklepy zagraniczne
7. Szukam dobrego serwisu w okolicach centralnej Polski. Łódź-Warszawa. Możecie kogoś polecić
8. Wyskakuje mi błąd opisany jako IDLE AIR CONTROL - Position Out Of Range nr 634/7
9. Mile widziane inne wskazówki/usterki/sprawy jakie warto zrobić w tym modelu
10. Importer jak wiadomo POLONIA CUP – czy wszyscy maja problemy z serwisem/częściami/podejście u nich? Czy ma ktoś może kontakt do przedstawiciela POLARISA na europę i może warto do nich napisać…
Jak macie jakieś maile proszę o ich podanie, chętnie napisze do nich.
Dziękuje
Sportsman XP 850
-
- Quad:: cam-am 800
Re: Sportsman XP 850
znajomy lata xp z 2010r. o cześći ciężko zamienników z tego co mówi to brak na naszym runku tyko Stany a to znów trzeba czekać i cena jest kąkret