sobota 08-09prawa strona Wisły

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Darobm

sobota 08-09prawa strona Wisły

Post autor: Darobm » pt 07 wrz, 2007

No Panowie wakacje się skończyły trzeba zacząć sobotnie wypady nad Wisłę :D . Proponuje zbiórka o 11 na piaskarni. Polsony już urodziły więc mam nadzieje że będą prawie w komplecie, Mesell co z tobą ? Motyf już wrucił? Zapraszam nowe osoby bo podobno pojawiły się w Wawrze nowe sprzęty. Pozdrawiam Darek.
Darek R.

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pt 07 wrz, 2007

ja bede na 100%
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Jaak

Post autor: Jaak » pt 07 wrz, 2007

Jeśli tylko zdążę wrócić z Krakowa - będę. Jak coś to będę was łapał na wysokości Józefowa, bo jak rozumiem kierunek od W-wy
[size=75]Pozdrawiam
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?

"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]

Awatar użytkownika
Strugal

mam pytanko tylko czy bedziemy smigac tylko po terenie i czy wracamy spowrotem na piaskarnie
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » pt 07 wrz, 2007

Będziemy na 100%.Wstępnie się już umówiłem też na piaskarni będe ja grizzly jeden kros 600 i kolega na chińskim sprzęcie 250 ale kolega nie pęka na robocie.Do jutra panowie :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mały

Post autor: Mały » pt 07 wrz, 2007

My postaramy sie tez dojechać do Was z Góry Kalwarii.Szkoda że nie bliżej nas jesteście, możemy podjechać z przyczepką tylko nie mamy gdzie jej zostawić :(

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » pt 07 wrz, 2007

przyczepe możecie zostawić u mnie mieszkam 5 km od piaskarni w razie potrzeby adres na priv

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » pt 07 wrz, 2007

Dzięki chłopaki za zaproszenie , czasu mam jutro dużo ale jakoś nie mam ochoty jechać ( czyt. pchać , wyciągać , itd ) na szarym końcu. Posiedzę sobię w domu .... ;-(
Miłego upalania ziomki ;-)

Awatar użytkownika
Strugal

Nie wymiękaj tylko smigaj z nami :(

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » pt 07 wrz, 2007

Dzięki , odpuszczam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”