Snorkle do yamahy grizzly 700
- prezziguzzi
- Kontakt:
To nie kwestia zastosowania tylko zadowolenia. Mam klienta na KQ który musiał przerobić pod topienie. Niestety finalnie quad się stoczył... i odpadły kominy....Motyf
ja tam jestem zadowolony ze sprzetu i póki co nic nie przerabiam. Tuningowo wyzywam sie na Eigerze:-)
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
Korzystając z wątku, jako nowy i niedoświadczony użytkownik G700, chciałbym zapytać o następującą rzecz. Powoli uzbrajając swojego gada wyposażyłem go na przednim bagażniku w skrzynkę Explorera i jest OK. Jednak kiedy zacząłem rozważać założenie snorkli w miejscu gdzie zazwyczaj się znajdują (przed kierownic za bagażnikiem) czyli nad elektryką, zacząłem zastanawiać się nad dostępem, do jak mniemam newralgicznego miejsca. Czy przy założonych kominkach trzeba je zawsze demontować aby dostać się do przekaźników? , Czy dostęp do elektryki w praktyce często jest konieczny? Czy jest techniczna możliwość oraz czy ma sens przeniesienie kominów na nadkola - możliwie blisko elektryki ale nie nad nią? Wybaczcie jeżeli pytania są bezzasadne.
Twoje pytania nie są bezzasadne. Musisz się zastanowić co chcesz mieć założone na quadzie następnie trzeba wymyślić optymalne rozmieszczenie wyposażenia i zrealizować projekt.
Odbywa się to tak:
1 umawiasz się z Sheltonem i przywozisz quada mówiąc: Chcę mieć np. snorkle, przewijarkę do roadbooka, metromierz, xenony.
2 Shelton siada i kombinuje jak to rozplanować.
3 Dzoni Twój telefon i słyszysz "To się da zrobić. Będzie kosztować x PLN". Ty mówisz OK
4 Po tygodniu odbierasz quada.
Odbywa się to tak:
1 umawiasz się z Sheltonem i przywozisz quada mówiąc: Chcę mieć np. snorkle, przewijarkę do roadbooka, metromierz, xenony.
2 Shelton siada i kombinuje jak to rozplanować.
3 Dzoni Twój telefon i słyszysz "To się da zrobić. Będzie kosztować x PLN". Ty mówisz OK
4 Po tygodniu odbierasz quada.
.:GALEON:.