schemat silnika quad 110-125 pilnie problem ze skrzynią
schemat silnika quad 110-125 pilnie problem ze skrzynią
Witam potrzebuje schematu do quada 110-125 półautomat niewiem czy do 125 czy do 110 bo na cylindrze mi nie pisze potrzebuje schematu bo mam problem z 2 w quadzie przeskakuje coś na 2 biegu mam pytanie jeszcze jak będę rozbierał silnik to na co uważać bo 1 raz rozbieram silnik
Re: schemat silnika quad 110-125 pilnie problem ze skrzynią
Odświeżam temat.
Mam quada 110 i wymaga on remontu skrzyni. Nie chcę tego rozbierać na pałę bo potem nie wiem czy poskładam to odpowiednio na znaki. w związku z tym przydała by mi się jakaś instrukcja albo książka typu " Sam Naprawiam" możecie podsunąć mi jakąś literaturę albo strony z opisami rozbierania i składania takiej "maszyny" ??
Mam quada 110 i wymaga on remontu skrzyni. Nie chcę tego rozbierać na pałę bo potem nie wiem czy poskładam to odpowiednio na znaki. w związku z tym przydała by mi się jakaś instrukcja albo książka typu " Sam Naprawiam" możecie podsunąć mi jakąś literaturę albo strony z opisami rozbierania i składania takiej "maszyny" ??
Re: schemat silnika quad 110-125 pilnie problem ze skrzynią
Poradziłem sobie ze wszystkim quad jutro zostanie poskładany i mam nadzieję że będzie fajnie wreszcie chodził