A świstak siedzi i zawija te sreberkawalek6969
Masz racje BATOR że to tajwańczyki
SAHARA KINGWAY QUAD ADVENTURE 2009
no cóż chyba wypada podziękować za dobre opinie o DOMINATORZE 500 ale należy sie sprostowania
a nawet 3
1. CFMOTO 500 to model z fabryki CF MOTO i jest on w 100% CHIŃSKI a nie z Tajwanu a tym bardziej nie ze Szwecji
2. To fakt że Zdeżak poleci w naszych barwach w Extreme ale nie na Dominatorze 500 bo te polecą w kat quad sport ale na nowym Tajwański sprzęcie Kingway Dominator 700 Extreme
3. nie mogę wkleić większych fotek bo by mnie Grzesiu Głowienka zabił łyżką do butów
ale podeślę linki do fotek wkrótce mamy ich 9 GB
No to wklejam kilka fotek w lepszej jakości
PS zakochałem się w tej "wielkiej kuwecie "
a nawet 3
1. CFMOTO 500 to model z fabryki CF MOTO i jest on w 100% CHIŃSKI a nie z Tajwanu a tym bardziej nie ze Szwecji
2. To fakt że Zdeżak poleci w naszych barwach w Extreme ale nie na Dominatorze 500 bo te polecą w kat quad sport ale na nowym Tajwański sprzęcie Kingway Dominator 700 Extreme
3. nie mogę wkleić większych fotek bo by mnie Grzesiu Głowienka zabił łyżką do butów
ale podeślę linki do fotek wkrótce mamy ich 9 GB
No to wklejam kilka fotek w lepszej jakości
PS zakochałem się w tej "wielkiej kuwecie "
Ostatnio zmieniony śr 25 mar, 2009 przez Kingway, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
wiem:P ze pojedzie na 700.
a skoro mowa o kuwetach to...
szły sobie dwa kotki przez pustynie, szly, szly i szly i tak przez dłuzszy czas i w końcu jeden gada do drugiego ... ty stary ja nie ogarniam tej kuwet:)
kreciliście z tego film?? ze zdjec wynika ze tak... jesli umiescice go na necie to podaj tez link;)
a skoro mowa o kuwetach to...
szły sobie dwa kotki przez pustynie, szly, szly i szly i tak przez dłuzszy czas i w końcu jeden gada do drugiego ... ty stary ja nie ogarniam tej kuwet:)
kreciliście z tego film?? ze zdjec wynika ze tak... jesli umiescice go na necie to podaj tez link;)
Suzuki Eiger automat