Tak, ośka... - dlatego przeprawówka będzie niezłym wyzwaniem...oolsztyniak pisze:yfz to chyba ośka
RZESZÓW I OKOLICE - WSPOLNE JAZDY
- Iro
- Quad:: Can-am XMR 1000, YAMAHA GRIZZLY 700
- Imię: Ireneusz
Re: RZESZÓW I OKOLICE - WSPOLNE JAZDY
SQUAD TEAM RZESZÓW
Can-am XMR 1000, Yamaha Grizzly 700, Navi TwoNav Delta, GoPro HD Hero3, Contour+: Rzeszów, Baligród
Can-am XMR 1000, Yamaha Grizzly 700, Navi TwoNav Delta, GoPro HD Hero3, Contour+: Rzeszów, Baligród
Witam,
Panowie szukam kogos kto jest użytkownikiem cf moto 500 aby można było się z nim spotkać i pogadać o quadzie ponieważ zamierzem kupic tego quada. Czy znacie może kogoś?
Panowie szukam kogos kto jest użytkownikiem cf moto 500 aby można było się z nim spotkać i pogadać o quadzie ponieważ zamierzem kupic tego quada. Czy znacie może kogoś?
Cześć Panowie,
Piszę do Was, bo mam małe pytanie mianowicie czy nie orientujecie się, kto organizuje imprezę quadowo-strzelecko-integracyjną w Waszych okolicach dla firmy z Korczyna/ Krosna pod koniec tego miesiąca (w dniach 29 lub 30.09.2015)?
Ma być, około 9 quadów....
Wiecie, rozumiecie jedzie moja żona i chciałbym się podpytać, czy dać jej własny kask, a może i qadzinę ma zabrać .
Myślę,że możecie mi pomóc.
Czekam na info i pozdrawiam serdecznie.
Piszę do Was, bo mam małe pytanie mianowicie czy nie orientujecie się, kto organizuje imprezę quadowo-strzelecko-integracyjną w Waszych okolicach dla firmy z Korczyna/ Krosna pod koniec tego miesiąca (w dniach 29 lub 30.09.2015)?
Ma być, około 9 quadów....
Wiecie, rozumiecie jedzie moja żona i chciałbym się podpytać, czy dać jej własny kask, a może i qadzinę ma zabrać .
Myślę,że możecie mi pomóc.
Czekam na info i pozdrawiam serdecznie.
Witam jestem chętny jak cos dajcie znać jestem z przybyszówki pozdrawiam
Witam, ja też jestem chętny. Jestem z okolic Leska....
Czy jest ktoś z okolicy Kolbuszowej ( Podkarpacie ) ? Chętnie pośmigam razem, nawet dalsze wypady
Quadowy Vlog
https://www.youtube.com/watch?v=R6DN0UiW_lI
Quadowy Vlog
https://www.youtube.com/watch?v=R6DN0UiW_lI
-
- Quad:: Polaris Sportsman 700 Twin
- Imię: Kamil
Cześć , Jestem z okolicy Dębicy chętnie dołączę do kogoś lub grupy , mam również swoje trasy lecz mało użytkowników o których wiem ;chętnie zaproszę do siebie . Swoje trasy mam długie o różnym terenie . okolice Przecław, Zasów, Nagoszyn, Dąbie, Przeryty Bór. Mój nr tel jak coś 500 093 797 tylko poważne przejazdy bez rozpierd.... ;D