Rumunia- Transylwania, Turystycznie

Archiwum quadowych imprez, które odbyły się poza granicami Polski.
ODPOWIEDZ
Zbyszek

Rumunia- Transylwania, Turystycznie

Post autor: Zbyszek » sob 14 cze, 2008

Marzy mi się wyjazd z Anną na turystyczne powłóczenie się po w/w rejonie.Miałem zamiar pojechać turystycznie na enduromanię ale mi to odradzono gdyż byłbym zawalidrogą.
Planuję pojechać z quadem na przyczepce na jakiś kemping albo kwaterę gdzie mógłbym bezpiecznie zostawić auto i pojeździć po terenie okolicznym wracając na nocleg.
Proszę o rady, opinie, wskazówki a najlepiej adres dobrej mety. może ktoś planuje coś podobnego i moglibyśmy połączyć siły w zdobywaniu informacji, organizowaniu wyprawy i wytyczaniu trasy?

robertyamaha

Re: Rumunia- Transylwania, Turystycznie

Post autor: robertyamaha » śr 16 lip, 2008

Zbyszek

Marzy mi się wyjazd z Anną na turystyczne powłóczenie się po w/w rejonie.Miałem zamiar pojechać turystycznie na enduromanię ale mi to odradzono gdyż byłbym zawalidrogą.
Planuję pojechać z quadem na przyczepce na jakiś kemping albo kwaterę gdzie mógłbym bezpiecznie zostawić auto i pojeździć po terenie okolicznym wracając na nocleg.
Proszę o rady, opinie, wskazówki a najlepiej adres dobrej mety. może ktoś planuje coś podobnego i moglibyśmy połączyć siły w zdobywaniu informacji, organizowaniu wyprawy i wytyczaniu trasy?
tereny są tam ponoć bajkowe !!
może spróbuj najpierw to: (poznasz ludzi i miejsca)
http://www.atvtrophy.ro/index.php?lang=pl

ja bym pojechał ale termin mi nie pasuje, planuje za to być na redbullromaniacs, ale to juz inna historia
Ostatnio zmieniony czw 17 lip, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy zagraniczne”