Różnice między KQ 700 a KQ750
Różnice między KQ 700 a KQ750
WITAM ,CZY KTOS MI MOŻE POWIEDZIEĆ OBIEKTYWNIE RÓŻNICE MIĘDZY KQ700 A 750CC,JEST PROBLEM BO NIE WIEM KTÓREGO WYBRAĆ,MAM OKOŁO 25000PLN I BRAK QUADA WGARAŻU
- rafall
- Quad:: Kymco MXU 150, Suzuki KQ 750, Can Am Spyder
- Imię: Rafał
różnica w cenie to po pierwsze. mam na podwórku i KQ 750Axi 2008 i KQ700Efi. siedemseta jest niższa troszkę, przynajmniej tak wygląda wizualnie, mają niby trochę inny układ wtryskowy, ceny części też są, np. pół oś do 700 kosztuje ok 800 zł a 750 1400 zł trza dać, no i jedno do drugiego nie pasuje, frezy są inne i długość też o chyba 0,5 cm. ale tak większość to samo bo oczywiście jeden i drugi sam serwisuje. i jeden koń mechaniczny jest ale na równoległym na starcie różnica jest mała z plusem dla 750 oczywiście i jak ma 4x4 włączone bo 700 mam lepsze opony a tak 750 by o te setne sekundy była lepsza(z tym że 700 mam lepiej wyposażoną i jest cięższa) a tak wyglądem to samo, dźwięk też ten sam. szczegóły małe.
no i co do 750-tki to te przykre ale prawdziwe-końcówki drążków kierowniczych.. Trzeba sie tym opiekować i to często, nie wiem jak w 700 tce ale 750 ma z tym spory problem..
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Suzuki KingQuad750AXi
no to prawda ale przy takiej maszynie nie da się uspokoić za dużo adrenaliny
W moim jedynie czerwone to zrywka i narysowane płomienie na skarpetach amortyzatorów
W moim jedynie czerwone to zrywka i narysowane płomienie na skarpetach amortyzatorów
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Suzuki KingQuad750AXi
Suzuki KingQuad750AXi