River Ride V - 16 listopad 2007

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
silverb6

Post autor: silverb6 » ndz 23 gru, 2007

Słucham regularnie Radia Maryja i oglądam TVTrwam.
A tłumik seryjny.Jeszcze masz jakieś uwagi?

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » ndz 23 gru, 2007

od samego początku jestem zdania że zalogowanie się na to forum powinno być bardziej skomplikowanie i napewno bez podania wszystkich danyc oraz weryfikacji tego przez administratora nie powienien się nikt zalogować.

geenpeace jeśli masz jakieś żale do 2cana to zadzwoń do niego i sobie z nim porozmawiaj a nie robisz tu jakieś problemy. I podnosiśz nam ciśnienie

Jak pisaliśmy jest nas drugi rajd żeby pomóc naprawić szkody a że nastąpiły probemy z kurczakami to co mamy zrobić.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » ndz 23 gru, 2007

Drogi organizatorze! Drogi Panelu ztj. 2can ! Obiecanki cacanki możesz sobie wypisywać na forum przedszkola a nie tutaj! Zarzekałeś się że naprawisz mostek który rozpie......liliście na rajdzie dziekujemy Ci bardzo ale już mostek naprawiliśmy sami! Powiem jedno nie życzymy sobie abyscie jeżdzili po naszych traskach oraz mostkach a mianowicie jeśli jezdzicie to z szacunkiem nie psujcie ich ! Robisz tam rajd niby "na swoim terenie" a tak naprawde Płoczczaninem nie jesteś już ! Rób rajdy w Warszawie a nie pchasz sie tam gdzie nie mieszkasz już ! Więc apeluje spokojnie albo minujemy teren !

Z największymi pozdrowieniami Płoccy Riderzy ! 8)

Przeczytałem, zrobiło mi się przykro , już miałem iść w ognistą polemikę jak czasem mi się zdarzało, później pomyślałem i życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt Płoccy Riderzy !

Jednak kilka lajtowych uwag zamieszczę:

1 Przedstaw się - łatwo jest kogoś opluwać jak się stoi za ścianą bezimienności , wiesz do kogo piszesz , zwracasz się do mnie imiennie więc odwdzięcz się tym samym , zobaczysz że trudniej będzie Ci pluć na kogoś , bo mając twarz możesz również zostać oplutym. Inaczej wpadasz , plujesz zza węgła i uciekasz jak tchórz...

2 Są ludzie którzy mają w sobie potrzebę dzielenia się z innymi. Terenem , pięknymi miejscami , wspólną zabawą , ogniskiem, wyprawą , ciepłą herbatą , przyjemnością offroadu. To stąd piszę na forum , przyciągam ludzi do wspólnej zabawy , na przekór przeciwnościom i wrogim ludziom robię imprezy, uczę jeździć , dzielę sie wiedzą , robię mapy, organizuję wyprawy - bo to lubię i taką mam silną wewnętrzną potrzebę. Są też ludzie , którzy są jak przysłowiowe psy ogrodnika - sami nic nie wnoszą , a uzurpują sobie prawo i narzucają innym swoją wolę , psując innym dobrą zabawę... Sam zdecyduj jakim chcesz być człowiekiem...
I nie wyrywaj więcej blaszek na żadnym rajdzie , bo psujesz innym przyjemność Offroadu , a ten jest po to by się jednoczyć i łączyć nie walczyć i dzielić , wszystkim nam chodzi przecież o to samo.

3 Cieszę się , że wziąłeś udział w naprawianiu mojego mostka, tak pewnie się zdziwisz , ale to ja położyłem podwaliny pod ten mostek , na który nabiliście poprzeczki i to ja go umiejscowiłem i wykonałem , zapytaj Wojtka Przyjemskiego (o ile nim nie jesteś)
Podobnie jak ja wraz z Wojtkiem Sławińskim wyznaczyłem większość ścieżek nad Brzeżnicą ciężko i żmudnie karczując krzaczory przez kilka miesięcy byś Ty mógł teraz z tego korzystać , proszę , apeluję o więcej pokory. To , że jesteś z Płocka nie czyni cię zarządcą terenu , do którego mają prawo wszyscy Offroadowcy i z którego wyrosło wielu znanych i uznanych zawodników.
To dzięki trenowaniu na tym terenie Darek W jest zawodnikiem , którego trudno pokonać gdziekolwiek, Artur Stoll, Marek Talar , Piotrek Krajewski oraz ja na końcu sławimy Brzeżnicę i Płock w Rumunii, Chorwacji czy na każdym rajdzie w Polsce. Dzięki treningom na tym terenie zawdzięczamy nasze zwycięstwa, szanujemy ten teren i siebie wzajemnie, chętnie poznałbym też Ciebie i Twoich przyjaciół , tylko zróbcie coś więcej , dajcie coś innym od siebie - nie wyrywajcie blaszek i nie minujcie terenu , który nawet nie nalezy do Was i o ironio za chwilę możecie być zmuszeni do uzyskania pozwolenia na pojeżdżenie po nim.
Postępujcie rozsądnie i przyjaźnie w stosunku do innych raiderów, a być może kiedyć będzie Wam dane być zaproszonym na słynną Płocką Wigilię OffRoadową.

Serdecznie pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt. Krzysztof Wronowski
3fun - bo quady są naszą pasją

greenpeace

Post autor: greenpeace » ndz 23 gru, 2007

Mam na imię Dominik ! Jak zamieściłem nieżyczymy sobie abyście nam niszczyli tereny napisałem że jeżeli jeżdzicie to z szacunkiem! Własnie przed takie rajdy i psucie mogą być zakazy i nakazy ponieważ gdy wjeżdza 30 quadów to jest głośno a na szczycie parowy są osiedla (sam na nim mieszkam, ale mi ten dzwięk nie przeszkadza ale tylko mi). NAwet nie wiesz ile wniesliśmy na parowę i gdybyśmy tam nie jeżdzili to RR byś nie przygotowywał 3 dni tylko 3 miesiące. Kolego 2can wiem że to ty podłożyłeś mostek ale zrobiłeś najprostsza robotę bo walnąć 3 kłody każdy umie ale wypoziomowac to żeby nie zsuwać się do Brzeżnicy już nie wszyscy. Z tym czy to ty wytyczyłeś większość tras to nie jestem w 100% pewny. Wiesz czemu? Bo tak sie składa że większość tras po których jeżdzimy sami wytyczaliśmy( nie wszystkie ale dużo ponad 65%). JA nikomu nie zabieram nic ja tylko was uprzedzam abyście szanowali sami siebie i jak zakładasz twją pracę. Nie mówie że ty tego nie wytyczałęś bo w gronie offroadowców jest wiadomo że też ty traski robiłeś. Apeluje bo jak mówisz:"o ironio za chwilę możecie być zmuszeni do uzyskania pozwolenia na pojeżdżenie po nim" właśnie przez brak szacunku i pewnego rygoru wśród swoich zawodników to w dużym stopniu przez Ciebie będą zakazy.
POzdrawiam Cię najserdeczniej i zastanów się nad regulaminem tworząc kolejną edycję RR. Wszystkiego najlepszego z okazji świąt życzy Dominik ! :!: :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » ndz 23 gru, 2007

Nie dlatego kolego , a dzięki temu że ziemia po której jeździsz staje sie prywatna...

Od kiedy jeździsz offroad?
3fun - bo quady są naszą pasją

greenpeace

Post autor: greenpeace » pn 24 gru, 2007

Quadem jeżdze od 5 roku życia pierwszy motor dostałem jak miałem 8 lat.

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » pn 24 gru, 2007

a sorry ze sie tak wtrace a ile teraz lat masz dominik?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » pn 24 gru, 2007

Jeśli nawet kolega jeździł od '96, 97, 98 roku (kiedy quady zaczynały się pokazywać) mając 5 lat wtedy to dziś ma niewiele tych lat jeszcze :)
.:GALEON:.

greenpeace

Post autor: greenpeace » pn 24 gru, 2007

Wejdz w mój profil sam zobacz

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 24 gru, 2007

Wynika z tego, że w 1975 roku zaczął jeździć na quadzie... A ja się wtedy dopiero urodziłem... To zaquadając, że quady są w Polsce od 14 lat... hmmm...

Ale oczywiście jest to możliwe, bo pierwsze quady powstały w latach 60.
Póki co quadowa emeryturka :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”