River Ride V - 16 listopad 2007
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
River Ride V - metamorfoza...
To już 5. River Ride, na który wybraliśmy się z kamerą i aparatem, ale tym razem wyposażeni w optymalny jak dla nas wóz transmisyjny - czyli Polaris Ranger RZR. Tak nam się dobrze jeździło, że czasem zapominaliśmy, że trzeba by kogoś nakręcić, albo komuś kilka zdjęć zrobić. Ale jakoś daliśmy radę i efekty możecie zobaczyć poniżej...
Obejrzyj quadzikowe zdjęcia i przeczytaj relację na Quadzik.pl...
To już 5. River Ride, na który wybraliśmy się z kamerą i aparatem, ale tym razem wyposażeni w optymalny jak dla nas wóz transmisyjny - czyli Polaris Ranger RZR. Tak nam się dobrze jeździło, że czasem zapominaliśmy, że trzeba by kogoś nakręcić, albo komuś kilka zdjęć zrobić. Ale jakoś daliśmy radę i efekty możecie zobaczyć poniżej...
Obejrzyj quadzikowe zdjęcia i przeczytaj relację na Quadzik.pl...
Póki co quadowa emeryturka :)
He he jak tak spojrzałem Grzesiu na te pierwsze foty z nocnego etapu RR V to w pierwszej chwili pomyślałem że pomyliłeś fotki z rajdów , tak krajobraz krzaczorów i bagienek podobny do mojego północnego - Dejawu!!!
Widzę że było extra , ja jakoś nie mogę się zebrać do startów ale jak już se sklece jakąś maszynę.......
Widzę że było extra , ja jakoś nie mogę się zebrać do startów ale jak już se sklece jakąś maszynę.......

-
Fotki zajefajne no i jak ich sporo chłopaki się postarali tylko tak jakoś mało fotek chłopaków z Łodzi , wygląda tak jak by ich tam prawie wogule nie było, a całkiem nieźle wypadli no poza Sztolem który jest całkowicie prima ...No a Polsonów to dzisiaj nawet widzę w lodówce... 

EXTREME SQUAD ŁÓDZ...
PREZES POZDRAWIA...
PREZES POZDRAWIA...
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt: