River Ride V - 16 listopad 2007

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
MaciekP

Post autor: MaciekP » pn 19 lis, 2007

prezziguzzi:
jest jeszcze bardzo młody :wink: naszym obowiązkiem jest wkładać mu do głowy jak najwięcej...

ps.był pszecież jeszcze inny młody zawodnik :lol: a nawet dwóch :mrgreen: ale nieco spokojniejsi :wink: i z właściwą rodzicielską opieką...jeden na yamaszce drugi na hondzie

wklejajcie też ortografię :wink:

mi też się zdarza...ale TO wygląda zupełnie niesamowicie
Ostatnio zmieniony wt 20 lis, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.

MaciekP

Post autor: MaciekP » pn 19 lis, 2007

Arecki:
Krzysztof Wronowski:
Co oznacza .:GALEON:. w waszych podpisach bom kiep ?
hymmm... Jak Ci to wyjaśnić...
Oglądałeś kiedyś taki film "Dead Poets Society"?
Ja ogladałem, ale niewiele juz pamietam.
Galeon to także przeglądarka linuxowa GNOME, klub krótkofalarski i oczywiscie typ jachtu, okrętu hiszpańskiego, trójmasztowca...
Ostatnio zmieniony wt 20 lis, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 19 lis, 2007

ups :oops: ...

eh ta moja dotykowa klawiatura :roll:

ps.przepraszam młodzież za błedy...nie bierzcie pszykładu :P
.:GALEON:.

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » pn 19 lis, 2007

och prezzi....jestem zawiedziony....A chciałem być taki jak ty ..... :P

ps:
jestem dysgrafikiem :lol:

silverb6

Post autor: silverb6 » pn 19 lis, 2007

Krzysiek , możesz podać jakieś przybliżone informacje kiedy na x3m.tv będzie relacja?

silverb6

Post autor: silverb6 » wt 20 lis, 2007

Wiewiorek:
To ja tylko co do zdjęć, które robiłam w jarze, link:

http://community.webshots.com/album/561495956KbBdWF

Jeżeli coś powycinać, bo widać, czego nie powinno być, to proszę o informację.
Zdjęcia to moja wielka pasja i tylko na moje własne potrzeby - z ekologami i gazetami nie mam nic wspólnego :) .
Dziękuję za super spędzony czas. I już chcę więcej :D
Dzięki za fajne fotki.Trochę się nabiegałaś ,żeby je napstrykać. :)
Ostatnio zmieniony wt 20 lis, 2007 przez silverb6, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wiewiorek
Kontakt:

Post autor: Wiewiorek » wt 20 lis, 2007

silverb6:
Dzięki za fajne fotki.Trochę się nabiegałaś ,żeby je napstrykać. :)
E tam, tylko parę goodzin chodzenia od jednego końca do drugiego :D Ale warto było :)
Ostatnio zmieniony wt 20 lis, 2007 przez Wiewiorek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 20 lis, 2007

Witajcie, nareszcie doszedłem do siebie. Byłem jakiś struty. Wykończyła mnie ta mieszanka redbuli, kiełbasy, batonów i gulaszu. Nareszcie odżyłem i mogę conieco napisać. Przerażajace jest to ze spodziewałem się setek pozytywnych opinii a zastałem na forum jakieś pretensje i żale. To bez sensu. Impreza była świetna, większośc osób może to potwierdzić. Ogólnie nie powinny się odzywac osoby, których nie było, a na pewno nie w ten sposób jak się wypowiadają. Ja jestem bardzo zadowolony, było pieknie od początku do konca. Świetna trasa, pogotowie czuwające nad uczestnikami, katering na trasie, czego więcej? No może tego ze na złamanie karku lecieli za nami reporterzy i uwieczniali na każdym kroku nasze poczynania – to było świetne. Jestem bardzo zadowolony i chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy tworzyli klimat imprezy a przede wszystkim Krzysiowi za wielkie poświęcenie i wolę walki z tymi, którzy próbuja pogrzebac ostatnie porządne imprezy off-roadowe w tym kraju. Dziękuję Ci Krzysiu w imieniu całego teamu, jesteśmy z Tobą!
Dziękuje całemu naszemu teamowi za swietną atmosferę i wytrzymanie do końca pomimo zimna i innych problemów. Co do policji na RR to tak jak napisał Prezi czy Krzysztof : Policja wiedziała o tej imprezie, wiedziała gdzie będziemy jeździć. Mieliśy pozwolenie na przejazd niektórymi szlakami ale do jasnej ciasnej, przeciez nie można umówic się z policją by pozwoliła nam na wszystko co będzie miało miejsce a związane będzie z rajdem czyli np. na przejazdy WSZYSTKIMI drogami, na przejazdy drogami publicznymi bez rejestracji. Idąc dalej można by wymagac od organizatora by dogadał się z policja na rozrzucanie śmieci dookoła siebie (bo przeciez rajd to rajd) oraz na jechanie na klaksonie. Dostaliśmy pozwolenie na jazde po niektórych terenach ale nikt nie może nam dac pozwolenia na jazd po drogach publicznych tak po prostu.
Życze szybkiego powrotu do zdrowia REID, wiem ze nie będzie łato bo oberwałes mocno ale wierze w ciebie. Ciesze się ze w ostatnim momencie zdecydowales się na rajd, szkoda tylko ze tak się to skończyło. Trzymaj się !!!

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » wt 20 lis, 2007

Witam wszystkich bo dopiero teraz odrabiam zaleglosci z Forum. Przede wszystkim (minio ze nie moglem przyjechac) chcialem pogratulowac organizatorowi imprezy. Ze zdjec i komentarzy wyglada na bardzo udaną. Poza tym wredny BRYLANT naopowiadał mi, że trasa była taka, jaką lubie czym doprowadził mnie do szału!!!

Duże

GRATULACJE!!! i chwała organizatorom.

BRYLANT! również gratlacje mówiłem że ten road book holder przyniesie Ci szczeście - i przyniósł! Postaram się być na następnej edycji i trochę zawalczyć. Pewnie jak zwykle w mojej jakiejś ulubionej nieekstremalnej klasie. Tu przy okazji mała rada dla Aleksza - nie przesadzaj chłopie! Jesteś jeszcze młody masz jeszcze dużo czasu na osiągniecie formy to i wykorzystaj to rozsądnie. Byłoby fajnie gdybyś ominął niepotrzebne kontuzje.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Twarz RR

Post autor: Krzysztof Wronowski » wt 20 lis, 2007

Proszę Państwa ogłaszam konkurs na twarz RR V , oto moje typy:
Załączniki
Och , ach , jacy jesteœmy ładni...
Och , ach , jacy jesteœmy ładni...
MOje , nie oddam , chłopaki pomóżcie!
MOje , nie oddam , chłopaki pomóżcie!
Brawo Mieciu !
Brawo Mieciu !
Dajcie spokój , jestem padnięty , policzyłem wszystkie karty!
Dajcie spokój , jestem padnięty , policzyłem wszystkie karty!
Uderzajšce podobieństwo , nieprawdarz?
Uderzajšce podobieństwo , nieprawdarz?
AAAAA JEEEST ZAAAJEE
AAAAA JEEEST ZAAAJEE
DJ z Gniezna - nikt go nie zna
DJ z Gniezna - nikt go nie zna
Fuj Grotek nie rób tego!
Fuj Grotek nie rób tego!
Film o Pszczołach
Film o Pszczołach
You Can Dance
You Can Dance