River Ride IV na żywo.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Jak to kiedyś w reklamie było...... Z pewną taką nieśmiałością
chciałbym poinformować, że można obejrzeć galerię zdjęć z drugiego dnia RRIV - River Ride IV - galeria 2.
Oczywiście na Quadziku można obejrzeć tylko około 300 zdjęć z całego rajdu, wszystkie około 1500 zdjęć można kupić na płycie DVD...
chciałbym poinformować, że można obejrzeć galerię zdjęć z drugiego dnia RRIV - River Ride IV - galeria 2.
Oczywiście na Quadziku można obejrzeć tylko około 300 zdjęć z całego rajdu, wszystkie około 1500 zdjęć można kupić na płycie DVD...
Póki co quadowa emeryturka :)
-
dobra. przyznam sie. mieszkam na terenie RR,nieformalnie jeżdziłem za wami terenówka, mam wolny pokój na 4 osoby, znajomosc z lesniczym i wiem komu postawic ,żeby dostac sie na takie kaniony, że można nabawic sie choroby ........nie jestem durnym chłopem z okolic.......5 motorów, jacht na podwórku.zapraszam inteligentnych BIAŁYCH.....only gazwaldi@interia.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Właśnie dziś zakończyliśmy prace nad filmem z River Ride IV - uff... w końcu...
Obejrzyjcie zajawkę filmu -> http://www.quadzik.pl/filmy/riverride4_zajawka.wmv
Rozmiar 16,4 MB - czas trwania – 2 min 56 sek, plik wmv, format 16:9.
Możecie go już zamawiać
Od jutra rozpoczynamy wysyłkę filmów, do osób, które po imprezie zamówiły filmy.
Przygotowaliśmy jak zwykle dwa pakiety.
RRIV - PAKIET1: - cena 50 zł
• FILM - 1 DVD
RRIV - PAKIET2: - cena 75 zł
• FILM - 1 DVD
• ZDJĘCIA – 1 DVD (zdjęcia w wysokiej rozdzielczości, w internecie zostanie opublikowanych tylko część zdjęć, na płycie znajdziesz ich dużo więcej)
Zamówienia proszę przesyłać na e-mail: info@quadzik.pl
(poniższy tekst zamówienia należy skopiować do programu pocztowego i wypełnić)
W zamówieniu proszę podać:
Imię i nazwisko: ...
Adres: ...
Telefon: ...
Wybrany pakiet: ...
Tytuł filmu: RiverRide IV
*Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby realizacji zamówienia.
Dodatkowo należy doliczyć 11 zł za przesyłkę pocztową.
Obejrzyjcie zajawkę filmu -> http://www.quadzik.pl/filmy/riverride4_zajawka.wmv
Rozmiar 16,4 MB - czas trwania – 2 min 56 sek, plik wmv, format 16:9.
Możecie go już zamawiać
Od jutra rozpoczynamy wysyłkę filmów, do osób, które po imprezie zamówiły filmy.
Przygotowaliśmy jak zwykle dwa pakiety.
RRIV - PAKIET1: - cena 50 zł
• FILM - 1 DVD
RRIV - PAKIET2: - cena 75 zł
• FILM - 1 DVD
• ZDJĘCIA – 1 DVD (zdjęcia w wysokiej rozdzielczości, w internecie zostanie opublikowanych tylko część zdjęć, na płycie znajdziesz ich dużo więcej)
Zamówienia proszę przesyłać na e-mail: info@quadzik.pl
(poniższy tekst zamówienia należy skopiować do programu pocztowego i wypełnić)
W zamówieniu proszę podać:
Imię i nazwisko: ...
Adres: ...
Telefon: ...
Wybrany pakiet: ...
Tytuł filmu: RiverRide IV
*Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby realizacji zamówienia.
Dodatkowo należy doliczyć 11 zł za przesyłkę pocztową.
- Załączniki
-
- A tu okładeczka, a naniej zwycięzca RRIV - czyli forumowy MARKUS...
- River_Ride_IV_DVD.jpg (57 KiB) Przejrzano 5552 razy
Póki co quadowa emeryturka :)
BAARDZO fajne intro.
Widziałem wczoraj w Polsacie 2 fragmenty z RRIV i sporo opowiadał Pan Z. młody.
Mówił o zajeciu 4 miejsca itp. Pogazywali przykrywkę quadem. Wyglądało jakby Polsat użył tego samego materiału lub operator stał tuż obok quadzików.
Powiem jednak szczerze, choć pewnie to nikogo nie obchodzi, że przynajmniej z tego programu wynika, ze młody Pan Z. to straszny BURAK.
Tyle moje opinii. Może zyskuje on przy bliższym poznaniu ale osobowością telewizyjną raczej nie jest.
Widziałem wczoraj w Polsacie 2 fragmenty z RRIV i sporo opowiadał Pan Z. młody.
Mówił o zajeciu 4 miejsca itp. Pogazywali przykrywkę quadem. Wyglądało jakby Polsat użył tego samego materiału lub operator stał tuż obok quadzików.
Powiem jednak szczerze, choć pewnie to nikogo nie obchodzi, że przynajmniej z tego programu wynika, ze młody Pan Z. to straszny BURAK.
Tyle moje opinii. Może zyskuje on przy bliższym poznaniu ale osobowością telewizyjną raczej nie jest.
- prezziguzzi
- Kontakt:
A ja poznałem osobiscie pana Z. zarówno na RRIV jak i Poland Trophy i uwazam ze to jest na prawde spoko gosciu. Jak na Vipa to całkiem normalnie sie z nim rozmawia. A przeciez uczestnictwo takich znanych osób na rajdach quadowych słuza nam wszystkim. Poparcie znanych osob moze wreszcie zmieni postrzeganie quadowców jako wroga publicznego numer jeden.