...REMBERTÓW ...POLIGON ...
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
...REMBERTÓW ...POLIGON ...
Witam wszystkich . Siedzę dosyć długo na forum ale jako opserwator ...aż do wczoraj . Jestem już posiadaczem fajnego quadziora jakim jest LUCKY 250 cc ( acces ) ...oczywiście na początek. Mam zamiar z kolesiem i dzieciakami ( quady 150 china ) wyskoczyć na taką lajtową wyprawkę po terenie POLIGONU .... oczywiście w bespiecznych miejscach ...a tam takich nie brakuje.. a w przyszłości ....niedalekiej chcemy zrobić wypad na SŁYNNY TOR ...w Prabutach . Tylko jakoś ostatnio o nim ucichło . Morze ma ktoś jakiś namiar na właścicieli lub pomysł na zrobienie takiego toru ??? a pobliżu Marek Zielonki KOBYŁKI .... POZDRAWIAM.
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: ...REMBERTÓW ...POLIGON ...
Tor w Prabutach póki co ucichł, bo właściciel miał problemy z ekologami i właścicielami działek, którzy mieszkali nieopodal toru (czyli około 1 km od toru).
Tor Prabuty ma się reaktwywować w okolicach obwodnicy Wyszkowa i mostu na Bugu - miejscówkę widziałem. Dojazd rewelacyjny, miejsca niezbyt wiele, ale na tor MX powinno wystarczyć.
Tor Prabuty ma się reaktwywować w okolicach obwodnicy Wyszkowa i mostu na Bugu - miejscówkę widziałem. Dojazd rewelacyjny, miejsca niezbyt wiele, ale na tor MX powinno wystarczyć.
Póki co quadowa emeryturka :)
-
.....no to fajnie by było ..... a jaki miej więcej czas ,,REAKTYWACJI...???
....SWEGO CZASU ROZMAWIAŁEM Z NADLEŚNICTWEM Z ZĄBEK..... ale nie byli zainteresowani ( żadnym pomysłem ) co zrobić tacy ludzie .....a później jakieś dziwne wywiady w TV .... że quadowcuy to prawie jak PRZESTĘPCY..
....SWEGO CZASU ROZMAWIAŁEM Z NADLEŚNICTWEM Z ZĄBEK..... ale nie byli zainteresowani ( żadnym pomysłem ) co zrobić tacy ludzie .....a później jakieś dziwne wywiady w TV .... że quadowcuy to prawie jak PRZESTĘPCY..
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Podobno na 1 czerwca ma być już coś widać i jakaś imprezka na Dzień Dziecka jest planowana...
Póki co quadowa emeryturka :)
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Witam.Jestem zainteresowany takim wypadem,może długi weekend.Pozdrawiam.
Pozdrawiam
jak cos to dajcie znac na pw ja tez sie pisze
www.dkmklima.pl ,www.dkmsport.pl
- joeblackone
- Quad:: brute force 750
na dlugi weekend to i ja chetnie podskocze
tylko tym razem jak mozna by zostawic u ciebie dostawczaka w wolominie a nie w slupnie
tylko tym razem jak mozna by zostawic u ciebie dostawczaka w wolominie a nie w slupnie
No ja niestety w majowke wyjezdzam troche sie odstresowac. Ale w inny weekend nie ma problemu
www.dkmklima.pl ,www.dkmsport.pl
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Samochód możesz zostawić u Mnie,a czy ktoś może określić jakiego typu ma być ten wyjazd,tereny czy spokojna jazda z dziećmi.Pozdrawiam.
Pozdrawiam
-
..tomasz 11.. o jaki wypad pytasz ??? bo widzę że koledzy piszą o jakiejś trzy dniówce... więć raczej napewno bez dzieci .. CHYBA ŻE nie ma kto z dziećmi ..siedzieć,,