Relacje i zdjęcia z naszych wypadów
Re: Relacje i zdjęcia z naszych wypadów
jak byliście na lublinku to tam jest zajefajnie to fotki też będą mocne nie mogę się już doczekać
Pierwsze latanko Rinconem zaliczone.
Powiem tak zaje***** (dzięki za towarzystwo)
Poproszę o @ na jaki wysłac zdjęcia.
Powiem tak zaje***** (dzięki za towarzystwo)
Poproszę o @ na jaki wysłac zdjęcia.
- Carlos 4x4
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: cf moto 500
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Relacja foto kolegi Macisza jest okiiiiiiiiiiiiiiiiii
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
no widze ze troche poszleliście ja dzisiaj troche popatrzyłem na swojego gada i myśle ze moge pojeździc jak by ktoś latał w niedziele po lublinku to chetnie sie dolacze
- Carlos 4x4
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: cf moto 500
Ok poprawiam sięDIABLO_W pisze:Relacja foto kolegi Macisza jest okiiiiiiiiiiiiiiiiii
fotki robił Macisz a przesłał mi je Andrzej
DIABLO TEAM ZGIERZ
Ja mam sobotę wolną bo w niedzielę obowiącki czyli picie wódki(impreza rodzinna )
Widzę że na forum powiało chłodem i nikomu nie chce się pisać, więc może trochę rozruszam i umieszczę krótką relację z niedzieli
Spotkaliśmy się jak zwykle tam gdzie co niedziela, a że nie było koncepcji na nowe trasy, pojechaliśmy w znane sprawdzone miejsca. Po drodze znaleźliśmy pięknie zalaną i zamarzniętą łąkę, więc trochę czasu spędzilismy na zabawie, później szybko Karolew, i do domu. Poniżej kilka fotek i filmów z zabawy:
Spotkaliśmy się jak zwykle tam gdzie co niedziela, a że nie było koncepcji na nowe trasy, pojechaliśmy w znane sprawdzone miejsca. Po drodze znaleźliśmy pięknie zalaną i zamarzniętą łąkę, więc trochę czasu spędzilismy na zabawie, później szybko Karolew, i do domu. Poniżej kilka fotek i filmów z zabawy:
no ładnie troche polatane
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Widzę że latane było i to dosyć fajnie i tak trzymać
Ja jakoś rzeczywiście zrobiłem się zmarzlak i nie chce mi się jakoś jeździć lecz w tą Niedzielę się wybieram tak lajtowo polatać i pokibicować jednocześnie chłopakom ,co terenówkami będą śmigać w okolicach szczecińskiej .
Ja jakoś rzeczywiście zrobiłem się zmarzlak i nie chce mi się jakoś jeździć lecz w tą Niedzielę się wybieram tak lajtowo polatać i pokibicować jednocześnie chłopakom ,co terenówkami będą śmigać w okolicach szczecińskiej .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts