Relacja z latanka 06,02,2011r :)
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Relacja z latanka 06,02,2011r :)
Witam i na wstępie chcę podziękować ze wspólnego latania kolegą ze ZGIERZA na CF MOTO i nowemu koledze z Łodzi na KAWIE (imienia nie pamiętam ) oraz Maciszowi było w pytę
Zanim będą fotki to krótko opiszę trasę :
Zbiórka była wiadomo gdzie ruszamy w drogę i tak okrężną drogą na tereny za Borutą tam trochę beblania się w błocie i dalej pojechaliśmy na ten zlot terenówek , lecz nie było co tam oglądać to pojechaliśmy trochę z nimi drogami polnymi. Odłączyliśmy się od nich i wylądowaliśmy na Karolewie lecz za mocny nurt był w rzece by obmyć gady , mały odpoczynek był co koledzy na CF-kach pożegnali się z nami i pojechali do domu a my ruszamy w stronę autostrady wzdłuż rzeki i plan był taki by za 1h. być w ZGIERZU lecz niestety odcinek 100m. zatrzymał nas na 2h. i zaczęła się przeprawa przez drzewa przewalone i dość głębokie rowki między nimi itp: nikt tam nigdy nie jechał więc my byliśmy tam 1 i przetarliśmy szlak lecz i tak innym łatwo nie będzie , po walce z terenem mały odpoczynek bo spoceni byliśmy strasznie i dalej lecimy wzdłuż rzeki i dojechaliśmy do autostrady tam pod most lecz i tam nie dało się wjechać do niej więc ruszamy w stronę domu ja odłączyłem się od chłopaków na Dąbrówce a oni pojechali w stronę Malinki . Mi wybiło nieco ponad 80km więc całkiem nieźle , i to by było wszystko tak mniej więcej , kto nie był niech żałuje .
Zanim będą fotki to krótko opiszę trasę :
Zbiórka była wiadomo gdzie ruszamy w drogę i tak okrężną drogą na tereny za Borutą tam trochę beblania się w błocie i dalej pojechaliśmy na ten zlot terenówek , lecz nie było co tam oglądać to pojechaliśmy trochę z nimi drogami polnymi. Odłączyliśmy się od nich i wylądowaliśmy na Karolewie lecz za mocny nurt był w rzece by obmyć gady , mały odpoczynek był co koledzy na CF-kach pożegnali się z nami i pojechali do domu a my ruszamy w stronę autostrady wzdłuż rzeki i plan był taki by za 1h. być w ZGIERZU lecz niestety odcinek 100m. zatrzymał nas na 2h. i zaczęła się przeprawa przez drzewa przewalone i dość głębokie rowki między nimi itp: nikt tam nigdy nie jechał więc my byliśmy tam 1 i przetarliśmy szlak lecz i tak innym łatwo nie będzie , po walce z terenem mały odpoczynek bo spoceni byliśmy strasznie i dalej lecimy wzdłuż rzeki i dojechaliśmy do autostrady tam pod most lecz i tam nie dało się wjechać do niej więc ruszamy w stronę domu ja odłączyłem się od chłopaków na Dąbrówce a oni pojechali w stronę Malinki . Mi wybiło nieco ponad 80km więc całkiem nieźle , i to by było wszystko tak mniej więcej , kto nie był niech żałuje .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- Carlos 4x4
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: cf moto 500
Re: Relacja z latanka 06,02,2011r :)
No to widzę że pogoda wam nie przeszkodziła i było super
czekamy na fotki
czekamy na fotki
DIABLO TEAM ZGIERZ
Jak zobaczyłem dzis tą pogode to mi sie nosa nie chciało wychylić z domu .A miałem chęci pojeżdzic dziś .No cóż może następnym razem
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Generalnie też mi się odwidziało latanie jak zobaczyłem rano ten deszcz ,lecz jak Konrad zadzwonił i powiedział że jeździ to postanowiłem też polatać i nie żałuję, bo przestał popadywać no czasami pokropiło, ale nie było tak źle jak by się wydawało .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Ja czekam na lepszą pogodę bo ostatnio 2 tyg byłem niedysponowany jakieś grypsko chyba się przyplątało ale naszczście już jest ok
Było fajnie a nawet powiem bardzo fajnie. Dzięki wszystkim obecnym.
Pogoda nas nie rozpieszczała ale parliśmy do przodu. Foty wesłałem do Andrzeja.
Pogoda nas nie rozpieszczała ale parliśmy do przodu. Foty wesłałem do Andrzeja.
No ja za dużo to z Wami nie polatałem. Okazało się na dodatek, że transport ma %%% więc poskładałem do kupy za pomocą toporka i spróbowałem jechać, ale po jakichś 100 metrach to samo. Jeszcze raz toporek ale teraz jeszcze opaski przewodowe i dało radę na tym do domu dojechać.
Andrzej, masz u siebie jakieś zamienniki końcówek? Podobno od Grizzlaka pasują do mnie. Wiem że oryginały być powinny ale teraz słaby okres i z kasą krucho więc na razie musi być wersja oszczędnościowa, a oryginały to koszt masakryczny jak dla mnie.
Poniżej jedyna moja fotka z dzisiejszej wyprawy
Andrzej, masz u siebie jakieś zamienniki końcówek? Podobno od Grizzlaka pasują do mnie. Wiem że oryginały być powinny ale teraz słaby okres i z kasą krucho więc na razie musi być wersja oszczędnościowa, a oryginały to koszt masakryczny jak dla mnie.
Poniżej jedyna moja fotka z dzisiejszej wyprawy
Jeszcze raz fotka:
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
Jutro ci dam cynka
Ok. Bo znalazłem w Malborku producenta końcówek BEGEF i chłopaki z forum LSa kupowali już od nich po ok. 30 zł/szt ale nikt nie potrafi się wypowiedzieć o ich trwałości. Generalnie mój drążek był cały na allegro kupiony niby oryginał lekko używany i nie miał żadnego luzu nawet najmniejszego. Prędzej bym się takiej akcji spodziewał z prawym kołem, bo ma już spore luzy, które wykryłem w piątek przy okazji wymiany klocków. Ale lewe koło nie miało luzów żadnych. Zastanawiam się czy koleś nie wcisnął mi drążka reanimując go magicznie jakoś przed sprzedażą.