Relacja Relacja
- prezziguzzi
- Kontakt:
Ja jutro serwisuje quadzika wypucuje przesmaruje i zobacze co z tym plastikiem co mi sie patyk wbił
Motyf wrzucaj fotki
Motyf wrzucaj fotki
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
-
dzieki kondrat_wawa za wyciagniecie z błotka
smigałęm na grizzly 700 como z kufrem wojskowym
Ja niestety nie wyciagnełem aparatu ani razu z kufra ,i nie mam zadnych fotek .
smigałęm na grizzly 700 como z kufrem wojskowym
Ja niestety nie wyciagnełem aparatu ani razu z kufra ,i nie mam zadnych fotek .
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Konrad_Wawa wpadaj częściej
Dzięki Darobm za pianke.Wpadam w poniedziałek do ciebie z kółkiem.
Generalnie było super.Motyf podpadłeś za klucze.Możesz się zrekompęsować wrzucając zdjęcia utopionego Polarka
Wyjazd ponownie się udał,jestem pełen podziwu dla Arturaq i jego gpsa w głowie.Ja się zakręcam po paru lewych,prawych i prostych.Nie wiem kiedy odjechał Jarek pozdrowienia dla ciebie chłopie idziesz z nami równo choć masz ośke.
Nara panowie do zobaczyska w terenie
Dzięki Darobm za pianke.Wpadam w poniedziałek do ciebie z kółkiem.
Generalnie było super.Motyf podpadłeś za klucze.Możesz się zrekompęsować wrzucając zdjęcia utopionego Polarka
Wyjazd ponownie się udał,jestem pełen podziwu dla Arturaq i jego gpsa w głowie.Ja się zakręcam po paru lewych,prawych i prostych.Nie wiem kiedy odjechał Jarek pozdrowienia dla ciebie chłopie idziesz z nami równo choć masz ośke.
Nara panowie do zobaczyska w terenie
-
nio działo sie
p.s arturq nie moge znalesc tego na forum bo to było w dziale giełda i tam sie wszystko kasuje po 60dniach ,
p.s arturq nie moge znalesc tego na forum bo to było w dziale giełda i tam sie wszystko kasuje po 60dniach ,