rejestracja Quadow
z doświadczenia zdobytego przy okazji rejestracji własnej quadziny - NIE TYCZYMr Ronin:
słuchajcie a czy tą dziwną opłatę "ekologiczną" czy jak ją tam zwą - 500zł - też trzeba opłacać za gada, czy to się naszych maleństw nie tycz?
ale co urząd to inni pracownicy a co za tym idzie inna interpretacja obowiązujących
przepisów !!!!
zadzwoń do swojego urzedu (wydziału komunikacji) i zapytaj tak będzie najlepiej. Powodzenia
Ostatnio zmieniony wt 08 lip, 2008 przez squad4x4, łącznie zmieniany 1 raz.
ta, ale dziś spotkał mnie kolejny zonk - tym razem na stacji kontroli
zamontowałem kierunki, klakson,a mój diagnosta wymyślił, że może zrobić przegląd ale tylko tych kupionych w polskim salonie -debil jakiś
więc najpierw muszę znaleźć normalną stację
zamontowałem kierunki, klakson,a mój diagnosta wymyślił, że może zrobić przegląd ale tylko tych kupionych w polskim salonie -debil jakiś
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
za mało dałeśMr Ronin:
ta, ale dziś spotkał mnie kolejny zonk - tym razem na stacji kontroli
Ostatnio zmieniony wt 08 lip, 2008 przez squad4x4, łącznie zmieniany 1 raz.
słuchajcie frendy, zjeździłem w Szczecinie wszystkich znajomych diagnostów, znajomych znajomych i znajomych znajomych znajomych - wszędzie to samo, nie chcą nawet oglądać sprzetu jak nie mam homologacji i nic im po tym iż mam tłumaczenie z niemieckiego czegoś tam, co wystawili chyba przy odprawie, że pojad nie ma przeciwskazań do rejestracji ja nie wiem ( )jak przechadzi badanie to całe stado aut ze stanów??
POMÓŻCIE! na co się powołać żeby dranie chieli dać ten cholerny papierek!!! plis
POMÓŻCIE! na co się powołać żeby dranie chieli dać ten cholerny papierek!!! plis
fajne pytanie - czysto filozoficznekinh
Czy duże jest ryzyko że jak trafię na policję to nie dojadę
Ostatnio zmieniony pn 21 lip, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.