rejestracja Quadow
rejestracja quada z USA
Czy Amerykański dowód rejestracyny to CERTIFICATE OF ORIGIN FOR A VEHICLE
rejestracja quada z USA
a może Wiesz jak ten dokument się nazywa
Jeśli quad jest nowy to musisz prztłumaczyć ten certyfikat przysięgle, zrobić przegląd, mieć zgłoszenie importowe jednostkowe ( SAD ) , co do faktury to ja miałem od gościa polską bo ma firmę i sam sciąga takie rzeczy, także wystawił mi bez problemu, no i takie oświadczenie napisane przez ciebie ( jeżeli sam sciągałeś ) że jest to jedna sztuka takiego pojazdu importowana przez Ciebie w danym roku.. ale tą formułke znajdziesz na forum... .
To mi wystarczyło aby mojego miśka upiększyć o blachy
To mi wystarczyło aby mojego miśka upiększyć o blachy

RED BEAR
Witam brać.
W roku 2007w lipcu zakupiłem yamahe raptor sprowadzooną z USA posiadam do niej umowe kupna sprzedaży , dokument stwierdzający jej pochodzenie i inne dokumenty związane z importem. W dok. napisane jest że jest to pojazd używany, nie posiadam do niego dowodu rejestracyjnego gdyż nie był on tam zarejestrowany.
Chciałbym zmienić ten fakt i zarejestrować mój pojazd. Proszę o podanie mi informacji jak to załatwić i czy jest to możliwe Z góry dziękuje.
W roku 2007w lipcu zakupiłem yamahe raptor sprowadzooną z USA posiadam do niej umowe kupna sprzedaży , dokument stwierdzający jej pochodzenie i inne dokumenty związane z importem. W dok. napisane jest że jest to pojazd używany, nie posiadam do niego dowodu rejestracyjnego gdyż nie był on tam zarejestrowany.
Chciałbym zmienić ten fakt i zarejestrować mój pojazd. Proszę o podanie mi informacji jak to załatwić i czy jest to możliwe Z góry dziękuje.
Witam Kupiłe Yamahe GRIZZLY 700 i mam wszelkie papiery do rejestracja jako pojazd osobowy inny. Ale naczelnik z Starostwa Goleniowa nie chce mi go zarejestrować... Mówi że UE nie rejestruje się takich pojazdów. Jak mi wiadomo to w Polsce rejestruje się quady, tylko z powiecie goleniowskim tego się nie robi. Co można z tym zrobić ???
Witam, ja mam papiery jako ciągnik rolniczy, byłem w wydziale komunikacji - jutro mam odebrać blachy, mam przegląd, fakture i mam nadzieję, że wszystko będzie ok, aczkkolwiek podczas pierwszej wizyty patrzono na mnie dziwne, jutro się wszytko wyjaśni - dam znać
pozdrawiam
pozdrawiam
Grizzly 350 4x4, KQ 750 cudo