regulator napięcia w polaris 350l
regulator napięcia w polaris 350l
witam mam problem z ładowaniem gdzie znajduje się regulator i jak wygląda,druga sprawa potrzebuje uszczelkę pod głowice gdzie mogę kupić?
witam oto co znalazłem pod "maską"
regulator napięcia ma być aluminiowy z żeberkami?
co to jest za stycznik pod siedzeniem zapakowany w koszulkę gumową jak quad się zagrzeje to ten stycznik tyka i wyłączają się kontrolki wtedy brak też przedniego napędu?
ile oleju leje się do przednich piast?
czy za dużo oleju w piastach może powodować zwarcie podczas załączania napędu?
regulator napięcia ma być aluminiowy z żeberkami?
co to jest za stycznik pod siedzeniem zapakowany w koszulkę gumową jak quad się zagrzeje to ten stycznik tyka i wyłączają się kontrolki wtedy brak też przedniego napędu?
ile oleju leje się do przednich piast?
czy za dużo oleju w piastach może powodować zwarcie podczas załączania napędu?
Ta reklama to przegiecie na innym forum bys miał juz bana ile razy mozna
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
Reklama ? To wcale nie żadna reklama! To jest poprostu uczciwa pomoc - wiem że może to źle wyglądać - ale zobacz ja z tego i tak nic nie mam że po godzinach wskazuję że może u mnie taki człowiek kupić części - mogę mieć najwyżej więcej pracy
Ceny u nas są importera a więc wskazuję jak ktos pyta o jakieś części (tylko w wątkach z Polarisem i tylko w wątkach z częściami , uszkodzeniami - że są u nas (a wcale o nie jest o części łatwo!)
Pozdrawiam Strugal !
PEACE!
Ceny u nas są importera a więc wskazuję jak ktos pyta o jakieś części (tylko w wątkach z Polarisem i tylko w wątkach z częściami , uszkodzeniami - że są u nas (a wcale o nie jest o części łatwo!)
Pozdrawiam Strugal !
PEACE!
Blink lubi Quady!
daj ogłoszenie w dziale giedłada sprzedaz czesci ... do quadów i juz
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]