Reduktor Kostomłoty
Reduktor Kostomłoty
jeśli ktoś jeszcze nie ma planów na jutrzejszy dzień może śmiało podpiąć się pod naszą ekipę, jedziemy w okolice mietkowa...aha i prośba do bila, nie rób farsy z tego forum, bo niedługo okaże się że trzeba wrzucić jeszcze do koszyka pare monet aby się tu słowem odezwać...śmiech ogarnia, tym bardziej że lewan już się wypowiadał od drugiej strony w temacie wrocław poligon a tu jakaś amatorszczyzna wyskakuje z umoralnianiem kolegi Jacka, jeśli to forum bilu traktujesz jako wyrocznię życiową, rozumiem, ale bardzo bym prosił nie wplątuj nikogo w te swoje gierki
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Re: Reduktor Kostomłoty
pff, kolega miał jeden post
no racja, jeden post...Lewan czekamy zatem na jakiś życiorys bądź biografie...
- Bilu.
cześć jestem franek jutro jeżdżę po ślęży, chętnych na mandaty zapraszam pod szlaban
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Zacznę od końca - mnie przestało już to śmieszyć, mnie to irytuje, że ktoś wchodzi do nas do domu w ubłoconych butach prosto do salonu nie mówiąc "dzień dobry".kuba330 pisze:aha i prośba do bila, nie rób farsy z tego forum, bo niedługo okaże się że trzeba wrzucić jeszcze do koszyka pare monet aby się tu słowem odezwać...śmiech ogarnia
Najzwyklejsza w świecie kultura mówi o tym aby się przywitać bo to na prawdę nie boli. Ty również chciałbyś wiedzieć kto i co pisze. Każdy z nas się witał i na prawdę do nic nie kosztuje, żadnych monet
Także no stress , jest netykieta i trzymajmy się jej a będziemy żyć w zgodzie
Ja "idąc w gości" się witam, Ty pewnie też, więc i Twój kolega również powinien
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: Reduktor Kostomłoty
To wlasnie drogi kolego napisal moderator [emoji12]oolsztyniak pisze:Zacznę od końca - mnie przestało już to śmieszyć, mnie to irytuje, że ktoś wchodzi do nas do domu w ubłoconych butach prosto do salonu nie mówiąc "dzień dobry".kuba330 pisze:aha i prośba do bila, nie rób farsy z tego forum, bo niedługo okaże się że trzeba wrzucić jeszcze do koszyka pare monet aby się tu słowem odezwać...śmiech ogarnia
Najzwyklejsza w świecie kultura mówi o tym aby się przywitać bo to na prawdę nie boli. Ty również chciałbyś wiedzieć kto i co pisze. Każdy z nas się witał i na prawdę do nic nie kosztuje, żadnych monet
Także no stress , jest netykieta i trzymajmy się jej a będziemy żyć w zgodzie
Ja "idąc w gości" się witam, Ty pewnie też, więc i Twój kolega również powinien
Moim skromnym zdaniem takie spinki tu sa nie potrzebne[emoji57] a Oolsztyniak ma racje, to ze tutaj odrywamy sie od rzeczywistosci nie oznacza ze trzeba siac chamowe i troche kultury trzeba zachowac. To tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam
- Bilu.
ja tam patrze co nam kuba330 napisze...
kilku znajomych opowiadało mi że to dobry gość
kilku znajomych opowiadało mi że to dobry gość
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Dziękuję za uwagę.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son