no tego właśnie się obawiam hehehemayerx pisze:... ale Kinga się już zapisała i chyba nie masz wyboru .... już po tobie......
RedRally
Re: Grizzly 700 "zawias powered" by BuBu & Lejek
heheh Kamienna GóraLEJEK pisze:tak, do Ciebie było to pytanie......
hmmm, 100 km od Wrocka powiadasz?? ...dziura??? .....hmmmm... aaaa!!!! , dokładnie wiem gdzie to jest......
Nie łam się, nie wszyscy mają Gwiazdy Filmowe w sąsiedztwie....
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
To fajowa miejscowość...... górki, pagórki w sąsiedztwie....... fajne tereny dl Quadowania i nie tylko.....
P.S. Proponuję Moderatorowi podsunąć przeniesienie tej debaty na "Poligon Wrocław" i to chyba dobry pomysł.... tam wszyscy znają teren i powiedzą to i tamto....
P.S. Proponuję Moderatorowi podsunąć przeniesienie tej debaty na "Poligon Wrocław" i to chyba dobry pomysł.... tam wszyscy znają teren i powiedzą to i tamto....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
albo otworzyć nowy temat redrally
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: RedRally
Może być tak?
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
Marines może
tylko mocno objechane wiec szczerze to wole pojechać na coś mniej znajomego, zawsze to ciekawiejLEJEK pisze:To fajowa miejscowość...... górki, pagórki w sąsiedztwie....... fajne tereny dl Quadowania i nie tylko.....
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
może, możeMarines pisze:Może być tak?
super, dzięki
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- LEJEK
Zajefajnie ..... Red Rally..... to jest to... !!!!!!!
mayerx - z drugiej strony jak ma być 70 + 50 km, trasy, to nie może być non stop po bagnach i błocie...... dasz rade...... Mayer, będę trzymał za Ciebie kciuki w błocie......
Myślę intensywnie o tym starcie, ale Pingu musi pojechać, bo z kim ja w parce będę....... Pingu, określ się wreszcie, bo inaczej będę musiał przetarg wystawić..... nie wiesz co tracisz, czy wiesz ilu chętnych będzie na jazdę ze mną....
Sam to raczej nie dojadę, ktoś musi mnie do mety doprowadzić........... !!!
mayerx - z drugiej strony jak ma być 70 + 50 km, trasy, to nie może być non stop po bagnach i błocie...... dasz rade...... Mayer, będę trzymał za Ciebie kciuki w błocie......
Myślę intensywnie o tym starcie, ale Pingu musi pojechać, bo z kim ja w parce będę....... Pingu, określ się wreszcie, bo inaczej będę musiał przetarg wystawić..... nie wiesz co tracisz, czy wiesz ilu chętnych będzie na jazdę ze mną....
Sam to raczej nie dojadę, ktoś musi mnie do mety doprowadzić........... !!!
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
na razie nie mogę się określić bo czekam na grafik pracy mojej małżonki
nie ograniczaj się moją osobą tylko startuj
nie ograniczaj się moją osobą tylko startuj
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- LEJEK
Spoko, żarty.... nie ograniczam się, tylko podpuszczam i szczuję.....
Powiedzmy, czy pojedziesz czy nie to na 90% wystartuję..... żeby Mayerowi nie było smutno, to nawet o Extreme myślę .............. najwyżej będę jechał za nim.... jak dam radę.... ??
Powiedzmy, czy pojedziesz czy nie to na 90% wystartuję..... żeby Mayerowi nie było smutno, to nawet o Extreme myślę .............. najwyżej będę jechał za nim.... jak dam radę.... ??