Raptor czy Bashan

Konfrontacje modeli, porównania, zalety i wady...
tomas020

Post autor: tomas020 » wt 09 wrz, 2008

no ale jak bede sprawdzal kola czy sa przykrecone i to czesto to moze nie odpadnie... a co jeszcze sie psuje w tych chinczykach???????

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » wt 09 wrz, 2008

wszystko:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

tomas020

Post autor: tomas020 » śr 10 wrz, 2008

wszystko!!!?? :shock: czytalem ze silnik jest w porzadku... pisali ze ida te sruby i amortyzatory.... dobrze pisali????? a poza tym jest ok... wiec jak kupic tego raptorka??????

Lens
Kontakt:

Post autor: Lens » wt 09 lut, 2010

to będzie Twoja decyzja ,bo w bashanie tylko tuleje zawieszki wysiadają,nic się nie odkręca a silnik niczego sobie,widziałem u gościa za 3600 bashana 200 -2 posiadacz,i nieźle chodzi,jak on to mówi-jest bezawaryjny.

Kacper1234

Re: Raptor czy Bashan

Post autor: Kacper1234 » pn 12 kwie, 2010

Wszystko od razu napewno Ci sie nie rozwali. To od Ciebie zależy jak będziesz go eksploatował. Jeżeli rozsądnie to oby dwa się nadadzą. Osobiście polecam Ci bashana bo nim jeździłem i miło go wspominam. Raptorką nie więc nie wiem. srubki podokręcaj dla pewności, bo jak by koła odpadywały w czasie jazdy to nikt by tym nie jeździł. Jeżeli chodzi o częsci, to dzisiaj kupisz wszystko więc nie widze problemu. Kazdy ma + i - . Na spokojnie przemyśl który jest lepszy i dla czego. I pamiętaj, pośpiech w takich sprawach nie jest wskazany. Mam nadzieje, że pomogłem. Pozdrawiam :I love HONDA:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porównania modeli”