Rama access

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brzuch
Quad:: Access SP 300
Imię: Paweł

Rama access

Post autor: Brzuch » pt 06 maja, 2016

Witam kupie ramę z papierami od access'a 250 lub 300 bez różnicy chodzi o to żeby bestie zarejestrować bo niestety jak się kupuje bez homologacji z zagranicy to nasi urzędnicy robią takie schody że szkoda próbować :) Ile mogę zapłacić max 1100 zł bo w takich pieniądzach mi dwie uciekły :)
Im więcej błota tym większy fan :)

Tomasz14
Quad:: Access 300 SP
Imię: Tomasz

Re: Rama access

Post autor: Tomasz14 » czw 09 cze, 2016

Witam tez własnie potrzebuje papierów z rama jakby ktoś miał prosiłbym o kontakt :)
Brzuch to po tyle chodzą takie papiery ??

Awatar użytkownika
Brzuch

Post autor: Brzuch » czw 09 cze, 2016

Access to w końcu troszkę lepszy chińczyk do Hondy masz za 2000 do bashana za 700 więc to moim zdaniem jest odpowiednia cena.
Ja u mnie mam problem że z tego co ustaliłem w ATV mój był sprzedawany na rynek zachodni a tan mnie wszystkie były rejestrowane. Po dwóch tygodniach biegania po urzędach stwierdzam że łatwiej i prościej a przede wszystkim taniej będzie kupić ramę

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » czw 09 cze, 2016

Ostatnio ktos na olx sprzedawal papiery do 450... z tego co pamietam gosc krzyczal 2500zl...

Awatar użytkownika
Brzuch

Post autor: Brzuch » pt 10 cze, 2016

Wiem widziałem ale to stanowczo za dużo. Szczerze to za 2500 można kupić zarejestrowanego Bashana i na tych papierach accessem śmigać, a bashana mieć jak cię jakiś znajomy odwiedzi i będzie chciał z tobą pojeździć Powiedz mi statystycznie ilu na 100 policjantów zna się na quadach i wie gdzie numerów szukać??? Ja ciśnienia nie mam w końcu quad służy do jeżdżenia w terenie a nie po drodze.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 10 cze, 2016

Statystycznie nie wiem... ale jeden lata ze mna :) ;)
Napewno masz racje... bo za same papiery krzyczec 2.5 kola to przesada... ale teraz wszystko do lucka kosztuje wiecej ze wzgledu na duze zainteresowanie tym sprzetem. Powodzenia w szukaniu... jak cos mi wpadnie w oko to tez podesle ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”