Rama access
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Rama access
Witam kupie ramę z papierami od access'a 250 lub 300 bez różnicy chodzi o to żeby bestie zarejestrować bo niestety jak się kupuje bez homologacji z zagranicy to nasi urzędnicy robią takie schody że szkoda próbować Ile mogę zapłacić max 1100 zł bo w takich pieniądzach mi dwie uciekły
Im więcej błota tym większy fan
Re: Rama access
Witam tez własnie potrzebuje papierów z rama jakby ktoś miał prosiłbym o kontakt
Brzuch to po tyle chodzą takie papiery ??
Brzuch to po tyle chodzą takie papiery ??
- Brzuch
Access to w końcu troszkę lepszy chińczyk do Hondy masz za 2000 do bashana za 700 więc to moim zdaniem jest odpowiednia cena.
Ja u mnie mam problem że z tego co ustaliłem w ATV mój był sprzedawany na rynek zachodni a tan mnie wszystkie były rejestrowane. Po dwóch tygodniach biegania po urzędach stwierdzam że łatwiej i prościej a przede wszystkim taniej będzie kupić ramę
Ja u mnie mam problem że z tego co ustaliłem w ATV mój był sprzedawany na rynek zachodni a tan mnie wszystkie były rejestrowane. Po dwóch tygodniach biegania po urzędach stwierdzam że łatwiej i prościej a przede wszystkim taniej będzie kupić ramę
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ostatnio ktos na olx sprzedawal papiery do 450... z tego co pamietam gosc krzyczal 2500zl...
- Brzuch
Wiem widziałem ale to stanowczo za dużo. Szczerze to za 2500 można kupić zarejestrowanego Bashana i na tych papierach accessem śmigać, a bashana mieć jak cię jakiś znajomy odwiedzi i będzie chciał z tobą pojeździć Powiedz mi statystycznie ilu na 100 policjantów zna się na quadach i wie gdzie numerów szukać??? Ja ciśnienia nie mam w końcu quad służy do jeżdżenia w terenie a nie po drodze.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Statystycznie nie wiem... ale jeden lata ze mna
Napewno masz racje... bo za same papiery krzyczec 2.5 kola to przesada... ale teraz wszystko do lucka kosztuje wiecej ze wzgledu na duze zainteresowanie tym sprzetem. Powodzenia w szukaniu... jak cos mi wpadnie w oko to tez podesle
Napewno masz racje... bo za same papiery krzyczec 2.5 kola to przesada... ale teraz wszystko do lucka kosztuje wiecej ze wzgledu na duze zainteresowanie tym sprzetem. Powodzenia w szukaniu... jak cos mi wpadnie w oko to tez podesle