RADOM QUADY
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Re: RADOM QUADY
A na torze można jeszcze pojeździć???? Można by było tam sie kiedyś spotkać w większym gronie....
Masz na myśli tor na Koniówce?
Można można, czemu nie tam cały czas ktoś jeździ.
Moglibyśmy się jakoś ustawić nie widzę przeciwwskazań hehe.
Tylko ani my nie dojedziemy na quadach do Zwolenia ani Ty chyba do Radomia, trzebaby jakoś przetransportować gada.
Można można, czemu nie tam cały czas ktoś jeździ.
Moglibyśmy się jakoś ustawić nie widzę przeciwwskazań hehe.
Tylko ani my nie dojedziemy na quadach do Zwolenia ani Ty chyba do Radomia, trzebaby jakoś przetransportować gada.
- Gruszkin8804
No chyba innego toru niema:) Ja to ładuje Lucka na busa i niema z tym problemu.... Jeździłem ostatnio w okolicach Zwolenia fajne terenu o których nawet nie wiedziałem...Głównie lasy okolice iłżanki itd:)
My bylibyśmy bardzo chętni, im nas więcej tym weselej.
Tylko ja ostatnio mało czasu ogólnie, możemy się ustawić na jakąś małą ekspedycję po sylwestrze? Mam nadzieję że nie straszne Ci zimno kolego?
Tylko ja ostatnio mało czasu ogólnie, możemy się ustawić na jakąś małą ekspedycję po sylwestrze? Mam nadzieję że nie straszne Ci zimno kolego?
- Gruszkin8804
I co latacie coś??? Czy tylko na pisaniu sie skończyło?
Kolego latamy cały czas we trzech wokół Radomia najczęściej. Tak jak pisałem - napisz mi maila to się ustawimy jakoś.
Kylu-biker@o2.pl
Kylu-biker@o2.pl
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Panowie dżentelmeni, zapraszamy na imprezkę, która już chyba tylko z nazwy będzie zimową Turystyczne Winter Party ale da się przejechać i OŚKAMI
Będzie taki mały przedsmak 2 edycji Quadowych Bezdroży
Będzie taki mały przedsmak 2 edycji Quadowych Bezdroży
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
Witam, gdzie w Radomiu aktualnie znajduje się tor ?
Re: Odp: RADOM QUADY
Nikt nic nie wie ?pawelgl pisze:Witam, gdzie w Radomiu aktualnie znajduje się tor ?
-
- Quad:: Grizzly 700
- Imię: Przemo
Siemanko wszystkim odświerzam temat ktos chcetny na quadowe popitalanie przeprawowe w okolichach radomia , jest nas troje nie mylic z ich troje hihi zapraszam na zaj..., zabawe w lasach w okolicy skaryszew łży i innych terenach jak coś to na maila radom@4-biker.pl ustawimy sie i bedzie zabawa