Quadzik - polski magazyn o quadach
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
A ja zapraszam na licytację dwóch numerów Quadzika AUKCJA WOŚP
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Przypomnę tylko, że QUADZIK - polski magazyn o quadach można również nabyć (oprócz EMPiKów i sieci Kolportera) w wybranych salonach quadowych: Salony - czyli gdzie kupić Quadzika...
Salony które chciałyby dystrybuować Quadzika proszę o kontakt na info@quadzik.pl
Salony które chciałyby dystrybuować Quadzika proszę o kontakt na info@quadzik.pl
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
To że nie prenumerowałeś to oczywiście błąd ...Henoh:
a ja nie prenumerowałem a dzisiaj dostałem...
drugi egzemplarz 1 numeru... czyżby jakaś pomyłka :myśl:
A to że dostałeś drugi egzemplarz 1 numeru, to zapewne dwa razy się zarejestrowałeś, albo pomyłka w systemie... To oddaj jakiemuś zaprzyjaźnionemu quadowcowi, który nie dostał Quadzika....
;(
hmm nie wiem czy to aby napewno wina poczty ale niestety ani ja ani koledzy
2 numeru nie otrzymalismy
przykro mi to napisac ale konkurencja pod tym wzgledem duzo lepiej wyglada i dziala
dzis bedac na glodzie wiedzy udalem sie do salonu empik i przeczytalem od dechy do dechy 2 numer quadzika
hmmm ciezkie zycie prenumeratora - musi z partyzanta zaznajamiac sie z materialami
gdyby nie moja troska o srodowisko naturalne i tych ktorzy nie sa szczesliwymi(?) prenumeratorami (f!ck co za wyraz) kupilbym gazete i mial dwie
jakos jednak nie mialem sumienia bo byl to ostatni egzemplarz i pewnie jakis glodny wiedzy jezdziec biega po miescie i szuka gazetki
szkoda tylko ze awizowany pod koniec grudnia numer do dzis nie zostal rozkolportowany
(awizo na str glownej datowane 23-12 dzis 15-01)
niemniej pozdrawiam zyczac wszystkiego dobrego
2 numeru nie otrzymalismy
przykro mi to napisac ale konkurencja pod tym wzgledem duzo lepiej wyglada i dziala
dzis bedac na glodzie wiedzy udalem sie do salonu empik i przeczytalem od dechy do dechy 2 numer quadzika
hmmm ciezkie zycie prenumeratora - musi z partyzanta zaznajamiac sie z materialami
gdyby nie moja troska o srodowisko naturalne i tych ktorzy nie sa szczesliwymi(?) prenumeratorami (f!ck co za wyraz) kupilbym gazete i mial dwie
jakos jednak nie mialem sumienia bo byl to ostatni egzemplarz i pewnie jakis glodny wiedzy jezdziec biega po miescie i szuka gazetki
szkoda tylko ze awizowany pod koniec grudnia numer do dzis nie zostal rozkolportowany
(awizo na str glownej datowane 23-12 dzis 15-01)
niemniej pozdrawiam zyczac wszystkiego dobrego
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Odpowiadając na dwa powyższe posty:
Sprawdziłem - zarówno obiv4n jak i dajnonn wysłaliście zamówienia prenumeraty i zapłaciliście w terminie. My ze swojej strony wysłaliśmy prenumeratę 6.01.2009 tak jak i do pozostałych prenumeratorów.
I jeszcze dwa słowa wyjaśnienia, w związku z tym co napisał obiv4n:
23.12.2008 poinformowaliśmy na Quadzik.pl, że:
od 6.01.2009 będzie rozsyłana prenumerata (bo wtedy właśnie przyjechało pismo z drukarni).
Na przyszłość, przy awizowaniu kolejnego numeru będziemy dodatkowo podawali dzień, w którym będzie odbywała się wysyłka prenumeraty.
Moim celem nie jest usprawiedliwianie się. Oczywiście chciałbym, żeby przesyłki dochodziły do prenumeratorów z dnia na dzień, ale widzę, że w wielu przypadkach nie jest to możliwe.
Ale niestety jest to spowodowane takim, a nie innym działaniem Poczty Polskiej.
Sprawdziłem - zarówno obiv4n jak i dajnonn wysłaliście zamówienia prenumeraty i zapłaciliście w terminie. My ze swojej strony wysłaliśmy prenumeratę 6.01.2009 tak jak i do pozostałych prenumeratorów.
I jeszcze dwa słowa wyjaśnienia, w związku z tym co napisał obiv4n:
23.12.2008 poinformowaliśmy na Quadzik.pl, że:
5.01.2009 poinformowałem również, że:Numer styczniowy (2) 1/2009 QUADZIK – polski magazyn o quadach wchodzi do sprzedaży od 8.01.2009 roku
od 6.01.2009 będzie rozsyłana prenumerata (bo wtedy właśnie przyjechało pismo z drukarni).
Na przyszłość, przy awizowaniu kolejnego numeru będziemy dodatkowo podawali dzień, w którym będzie odbywała się wysyłka prenumeraty.
Moim celem nie jest usprawiedliwianie się. Oczywiście chciałbym, żeby przesyłki dochodziły do prenumeratorów z dnia na dzień, ale widzę, że w wielu przypadkach nie jest to możliwe.
Ale niestety jest to spowodowane takim, a nie innym działaniem Poczty Polskiej.