Quadowy Orszak Mikołajkowy 2008
To ja sie wstepnie zapisuje. Potwierdze jak urlop wyskrobię. Dzieciom niesc frajde to jedno ale drugie to poznac wreszcie Wasze mordki
Czy ewentualne gadzety firmowe taszczyć dla dzieciaków? Nie wiem co mam ale ew. T-shirt'y, smycze i moze cos jeszcze... Niestety ale nie wystarczy dla wszystkich, znajde tego moze ze 20-30 sztuk... to po prostu pozostałości z akcji promocyjnych... Ew. moge postarac sie o inne tylko czy chcecie takich rzeczy???

KQ750axi
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
No dobra, czas na deklaracje uczestnictwa - czyli wpisywać się proszę kto jedzie w Quadowym Orszaku Mikołajkowym 2008:
1. Stahoo - Marcin Stachura
2. Agnieszka i Grzegorz Głowienka
3.
4.
.....
I taka uwaga techniczna, jeżeli ktoś nie jest w stanie bez ciśnień pojeździć quadem, to albo niech nie jedzie, albo niech wcześniej wyjeździ się konretnie w ostrym terenie. Przydałoby się również, żeby później umył quada
Przypominam również o kaskach i odzieży ochronnej. Czapki mikołajowe teoretycznie mieszczą się na kaski, a jeżeli nie to trzeba je sprytnie przykleić...
1. Stahoo - Marcin Stachura
2. Agnieszka i Grzegorz Głowienka
3.
4.
.....
I taka uwaga techniczna, jeżeli ktoś nie jest w stanie bez ciśnień pojeździć quadem, to albo niech nie jedzie, albo niech wcześniej wyjeździ się konretnie w ostrym terenie. Przydałoby się również, żeby później umył quada

Przypominam również o kaskach i odzieży ochronnej. Czapki mikołajowe teoretycznie mieszczą się na kaski, a jeżeli nie to trzeba je sprytnie przykleić...
Póki co quadowa emeryturka :)