Quadowe Bezdroża 19.10.2013
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Re: Quadowe Bezdroża 19.10.2013
W zasadzie wychodzi po równo Teren bardzo zróżnicowany.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- Panther
- Quad:: Yamaha Grizzly 660
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Super. Jeszcze jak da rade to pisze sie na 2 miejsca na bialej sali:)
Pozdrawiam - Łukasz
- Iguana Team
- Moderator
- Kontakt:
- Iguana Team
- Moderator
- Kontakt:
Moi drodzy, ze względu na bardzo dużą liczbę zainteresowanych naszą imprezą chcemy ją trochę usprawnić - pozbyć się korków na trasie.
W związku z powyższym rezygnujemy z PROLOGU, dzięki czemu będziemy mogli wypuszczać Was na trasę w większych odstępach czasu.
Prosta sprawa:
1. Przyjeżdżasz na bazę.
2. Meldujesz się w biurze rajdu.
3. Zgłaszasz gotowość do wyjazdu - plombujemy ci quada.
4. Robimy Wam odprawę w mniejszych grupach
5. Wyjazd na trasę.
Na trasę wypuszczamy po 2 osoby co kilka minut.
W związku z powyższym rezygnujemy z PROLOGU, dzięki czemu będziemy mogli wypuszczać Was na trasę w większych odstępach czasu.
Prosta sprawa:
1. Przyjeżdżasz na bazę.
2. Meldujesz się w biurze rajdu.
3. Zgłaszasz gotowość do wyjazdu - plombujemy ci quada.
4. Robimy Wam odprawę w mniejszych grupach
5. Wyjazd na trasę.
Na trasę wypuszczamy po 2 osoby co kilka minut.
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
Właśnie sie obudziłem i pomyślałem że skrobne pare słów.
Rajd oceniam na 5 .Dla tych co w quadowaniu lubią jazde a nie taplanie sie w błocie po pachy lub w wodzie po szyje,choć odpływające quady kołami do góry w rzece też były.Reasumując trzeba było uważać,sam zresztą utopiłem bombe ale dało się uratować
jednym słowem ujeździłem się.
(może nie potrzebnie pisze bo jeszcze przyszły nabywca może przeczytać a przecież sprzęt będzie nie topiony i nigdy nie brał udziału w rajdach).
Jedyna uwaga ;nie może dwie
jakość kart(Jaro obiecał poprawić)
oznakowanie,brakowało na krzyżówkach dokładnego oznakowania przez co pare razy sę wracaliśmy
A tak z innej beczki impreza super,szczególne ukłony dla ekipy z Końskich super chłopki
dobra ide spać.
Rajd oceniam na 5 .Dla tych co w quadowaniu lubią jazde a nie taplanie sie w błocie po pachy lub w wodzie po szyje,choć odpływające quady kołami do góry w rzece też były.Reasumując trzeba było uważać,sam zresztą utopiłem bombe ale dało się uratować
jednym słowem ujeździłem się.
(może nie potrzebnie pisze bo jeszcze przyszły nabywca może przeczytać a przecież sprzęt będzie nie topiony i nigdy nie brał udziału w rajdach).
Jedyna uwaga ;nie może dwie
jakość kart(Jaro obiecał poprawić)
oznakowanie,brakowało na krzyżówkach dokładnego oznakowania przez co pare razy sę wracaliśmy
A tak z innej beczki impreza super,szczególne ukłony dla ekipy z Końskich super chłopki
dobra ide spać.
DIABLO TEAM ZGIERZ
- Iguana Team
- Moderator
- Kontakt:
A ja jeszcze odsypiam
Na FB można zobaczyć już pierwsze fotki z imprezy. W poniedziałek zabieram się za aktualizacje strony
Na FB można zobaczyć już pierwsze fotki z imprezy. W poniedziałek zabieram się za aktualizacje strony
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Dziś dopiero wróciłem..... zabawiłem do niedzieli !!!! Naprawdę było warto przejechać pół polski, żeby tam być. Chłopaki (Orgi) spisali się na medal...... pierwszy raz w życiu brałem udział w tego typu rajdzie i chwila minęła zanim się tam odnalazłem. Ogólnie nie miałem żadnych problemów na trasie. Niektóre momenty były bardzo trudne, ale przecież nikt nie musiał robić nic na siłę.... jechał ten kto chciał zdobyć pieczątkę....
Przepiękne tereny i trasy. Miałem okazję pojeździć też poza wyznaczoną trasą i zwiedzić okolicę - to wymarzone miejsce dla Quadowiczów !!! Nie wiem jak oni to zrobili, ale pogodę też dobrze wybrali
Jak bym powiedział Adamowi i Jarkowi, że - "jak na pierwszy raz to i tak nieźle wyszło" - to bym ich obraził.!!!!!
Po prostu uważam, że impreza Quadowe Bezdroża niczym nie odstawała od innych, na których byłem. Wielkie dzięki chłopaki, jestem pod dużym wrażeniem ile was to wszystko fatygi kosztowało i ile pracy włożyliście w przygotowania. Baza rajdu bardzo fajna, jedzonko super, nie zabrakło gadgetów, trasa rajdu bardzo dobrze przygotowana, jednym słowem ful profi !!!! Chciał bym mieć możliwość wystartować w kolejnym rajdzie organizowanym przez tych kolesi !!!
Oczywiście malutkie błędy wszędzie się zdarzają, ale patrząc na całokształt to były takie malutkie, że prawie ich nie widać.
Wszystko oceniam na 5 z dużym plusem. Na pewno następna impreza będzie na 6 !!!
Szkoda tylko, że nie wszyscy uczestnicy zostali do niedzieli, można by się bardziej zintegrować. Przez to i ja sam poszedłem spać po 22 godz.... ale rano mieliśmy dużo do pakowania i 500 km do zrobienia, więc się sobie nie dziwię.....
Podziękowania dla mojego Team Partnera - Tomka (Masa). Byłem z nim pierwszy raz na takiej imprezie i czuję, że mogę na nim polegać. Świetna współpraca, dobre pomysły, opanowanie i bezkonfliktowość czyni z niego godnego partnera do wspólnych imprez przeprawowych.
Pozdrowionka. !!!!
Przepiękne tereny i trasy. Miałem okazję pojeździć też poza wyznaczoną trasą i zwiedzić okolicę - to wymarzone miejsce dla Quadowiczów !!! Nie wiem jak oni to zrobili, ale pogodę też dobrze wybrali
Jak bym powiedział Adamowi i Jarkowi, że - "jak na pierwszy raz to i tak nieźle wyszło" - to bym ich obraził.!!!!!
Po prostu uważam, że impreza Quadowe Bezdroża niczym nie odstawała od innych, na których byłem. Wielkie dzięki chłopaki, jestem pod dużym wrażeniem ile was to wszystko fatygi kosztowało i ile pracy włożyliście w przygotowania. Baza rajdu bardzo fajna, jedzonko super, nie zabrakło gadgetów, trasa rajdu bardzo dobrze przygotowana, jednym słowem ful profi !!!! Chciał bym mieć możliwość wystartować w kolejnym rajdzie organizowanym przez tych kolesi !!!
Oczywiście malutkie błędy wszędzie się zdarzają, ale patrząc na całokształt to były takie malutkie, że prawie ich nie widać.
Wszystko oceniam na 5 z dużym plusem. Na pewno następna impreza będzie na 6 !!!
Szkoda tylko, że nie wszyscy uczestnicy zostali do niedzieli, można by się bardziej zintegrować. Przez to i ja sam poszedłem spać po 22 godz.... ale rano mieliśmy dużo do pakowania i 500 km do zrobienia, więc się sobie nie dziwię.....
Podziękowania dla mojego Team Partnera - Tomka (Masa). Byłem z nim pierwszy raz na takiej imprezie i czuję, że mogę na nim polegać. Świetna współpraca, dobre pomysły, opanowanie i bezkonfliktowość czyni z niego godnego partnera do wspólnych imprez przeprawowych.
Pozdrowionka. !!!!
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Iguana Team
- Moderator
- Kontakt:
Kilka foteczek
https://picasaweb.google.com/113695280571713397148/QB1ZdjeciaZTelefonu#
https://picasaweb.google.com/113695280571713397148/QB1ZdjeciaZTelefonu#
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Witam wszystkich
Nie będę się rozpisywał mocno impreza na 5 tak jak kolega wczesniej napisał poprawić karty, oznakowanie oraz może zmienić kolor taśmy przy pieczątkach na jakiś bardziej jaskrawy i będzie wszystko na 6 ORG STANĄŁ NA WYSOKOŚCI ZADANIA I ABY WIECEJ ORGANIZOWAŁ TAKIE RAJDY A FREKWENCJĘ BĘDZIE MIAŁ PONAD 100%
Pozdrowionka dla kolegów z Końskich oraz dla Lejka co miałem okazję go poznać lecz jakoś nie udało się całkowicie zintegrować z nim i jego team partnerem , lecz co się odwlecze to nie uciecze
I do następnego panowie
Nie będę się rozpisywał mocno impreza na 5 tak jak kolega wczesniej napisał poprawić karty, oznakowanie oraz może zmienić kolor taśmy przy pieczątkach na jakiś bardziej jaskrawy i będzie wszystko na 6 ORG STANĄŁ NA WYSOKOŚCI ZADANIA I ABY WIECEJ ORGANIZOWAŁ TAKIE RAJDY A FREKWENCJĘ BĘDZIE MIAŁ PONAD 100%
Pozdrowionka dla kolegów z Końskich oraz dla Lejka co miałem okazję go poznać lecz jakoś nie udało się całkowicie zintegrować z nim i jego team partnerem , lecz co się odwlecze to nie uciecze
I do następnego panowie
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Witam,
Dzięki za wspaniałą zabawę oraz imprezę integracyjną pozdrowienia z Końskich
Dzięki za wspaniałą zabawę oraz imprezę integracyjną pozdrowienia z Końskich