Quad za 7000 - 8000 zł
Re: Jakiego quad'a kupić za ok. 7500 zł ?
drogi kolego, przejrzyj forum, poczytaj, naprawdę temat rzeka.
czytam czytam i dalej za bardzo nie wiem co kupić zaciekawiła mnie yamaha blaster bo za 7500 można kupić 2007 rok i chciałbym zapytać jak stoi on z częściami i jak z żywotnością silnika.
Ja ci powiem mobiltek że oglądałem chińskiego bashana 250 za 5900PLN niby wykonanie jest naprawdę ładne wszytsko cycuś glancuś, ale przejrzyj forum np garaż quadowy - praktycznie 80% tematów to problemi z chińczykami, a to nie odpala a to nie ma iskry a to sie gotuje płyn itd. Mi za 7350 udało się kupic Polarisa Phoenixa 200 z przebiegiem 150KM i 2 letnią gwarancją (od dealera) fakt quad z 2005 roku ale jest w zasadzie nowy bo dopiero w 2009 wyciągnięty z magazynu. Musisz dobrze poszukać ale ja odradzam chińszczyzne no chyba że do zjedzenia. Naprawde warto kupić markowy sprzęt.
Yamaha blaster ma chyba silnik 2-sówowy czyli trzeba lać mieszankę paliwa z olejem to jest jej minus. za 7500 dostałbyś też phoenixa używkę ma 15,4 KM ja ważę 100KG i fajnie mi się śmiga nawet w trudnym terenie.
Yamaha blaster ma chyba silnik 2-sówowy czyli trzeba lać mieszankę paliwa z olejem to jest jej minus. za 7500 dostałbyś też phoenixa używkę ma 15,4 KM ja ważę 100KG i fajnie mi się śmiga nawet w trudnym terenie.
raczej wolałbym blastera a ten polaris co wysyłałeś to strasznie daleko ode mnie
a chciałbym zapytać czy w częstochowie są jakieś serwisy quadów i czy jak taki blasterek sie popsuje to można coś samemu próbować czy już tylko serwis?
i jeszcze jedno do blastera na allegro widze bardzo mało części i czy np. taki amortyzator to jest uniwersalny czy jak bo nie moge za bardzo znaleźć.
A i ostatnie z części to co najczęściej podlega wymianie wahacze czy coś innego?
a i dzięki za poprzednie odpowiedzi
a chciałbym zapytać czy w częstochowie są jakieś serwisy quadów i czy jak taki blasterek sie popsuje to można coś samemu próbować czy już tylko serwis?
i jeszcze jedno do blastera na allegro widze bardzo mało części i czy np. taki amortyzator to jest uniwersalny czy jak bo nie moge za bardzo znaleźć.
A i ostatnie z części to co najczęściej podlega wymianie wahacze czy coś innego?
a i dzięki za poprzednie odpowiedzi
quad do 8tysięcy.
Witam zastanawia się nad kupnem quada do 8 tysięcy. W grę nie wchodzą chińczyki. Zastanawiam się nad hondą recon 250cc 2004r 2x4 bardzo ładny kolor camo oraz kawasaki klf 300 4x4 http://allegro.pl/item1088455208_kawasa ... 0_4x4.html nie wiem który rocznik ale chyba stary, czy to jest duża różnica 4 lata ? Quad jest mi potrzebny do jeżdżenia po okolicy są to średnie tereny, żeby spokojnie wciągał ~110kg pod górę ( ja + kolega lub brat ). A no i czy dałoby się ewentualnie przemalować tą kawasaki ? bo kolor w ogóle mi nie pasuje .
-
- Quad:: 250
- Imię: Ewelina
Mam do sprzedania quada 250ccm.
Jakiego masz tego quada ???Ewelina26122 pisze:Mam do sprzedania quada 250ccm.
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
Quad na początek do 7000pln.
Witam mam 14 lat, 160cm wzrostu i chciałbym sobie kupić pierwszego quada. Cena do 7000pln.
Pojemność nie mniejsza niż 250cc.
Nie chce kupować chinola.
Z góry dzięki za pomoc.
Z góry dzięki za pomoc.
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
-
- Quad:: Brute Force 750
- Imię: Kamil
Re: Quad na początek do 7000pln.
mam do sprzedania kymco mxu 250Muzio1996 pisze:Witam mam 14 lat, 160cm wzrostu i chciałbym sobie kupić pierwszego quada. Cena do 7000pln.
Z góry dzięki za pomoc.
http://allegro.pl/item1188016685_kymco_ ... lecam.html trochę dołożysz i masz fajny sprzęcik