Quad za 5000 - 6000 zł
Re: Quad za 5000 - 6000 zł
Są na darmowych ogłoszeniach sprzedajemy.pl quady nowe, albo prawie nowe . Przeważnie z nietrafionych prezentów. Cena niższa niż w sklepie.
Witam Pomorze ktoś w wyborze quada do max 5500
Mam aktualnie 16 lat 181 cm i ok 70 KG
Mam doświadczenie z quadami więc nie proponujcie nic chinskiego bo takiego niechcę
Mam na oku
- Lukcy star 250 lub 300
-I może jakaś stara yamaszka lub honda coś z sportowych
Albo polecie mi jakieś inne quady do max 5500
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Mam aktualnie 16 lat 181 cm i ok 70 KG
Mam doświadczenie z quadami więc nie proponujcie nic chinskiego bo takiego niechcę
Mam na oku
- Lukcy star 250 lub 300
-I może jakaś stara yamaszka lub honda coś z sportowych
Albo polecie mi jakieś inne quady do max 5500
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
- Patryko159
- Quad:: lucky star 250
- Imię: Patryk
Lucky star to moim zdaniem świetny wybór sam jestem posiadaczem 250tki i bardzo sobie chwalę
żadnych poważnych awarii najwyżej części eksploatacyjne z racji tego że mój to jeden ze "starszych" ale to jest nieuniknione w każdym quadzie za to rynek części ogromny nowych czy używanych i są one stosunkowo tanie w porównaniu z częściami do japońców
Mocy na początek na pewno starczy później możesz dobierać kasy i pokuśić się o swap
sam quad jest bardzo duży, stabilny i łatwy w prowadzeniu i opanowaniu
żadnych poważnych awarii najwyżej części eksploatacyjne z racji tego że mój to jeden ze "starszych" ale to jest nieuniknione w każdym quadzie za to rynek części ogromny nowych czy używanych i są one stosunkowo tanie w porównaniu z częściami do japońców
Mocy na początek na pewno starczy później możesz dobierać kasy i pokuśić się o swap
sam quad jest bardzo duży, stabilny i łatwy w prowadzeniu i opanowaniu
If you can DREAM it,
you can DO it.
you can DO it.
Quad szosowy-uliczny do 5 000 zł
witam,
dopiero co zaczynam przygodę z quadami dlatego potrzebuję waszej pomocy. Chciałbym kupić quada ulicznego żeby służył głównie jako transport do pracy. Mam 190 cm wzrostu i ważę około 100 kg. Tak jak wcześniej wspominałem dopiero zaczynam przygodę z quadami i dlatego nie chcę wykładać większej kwoty na start jak 5000 zł. Bardzo proszę o rady
dopiero co zaczynam przygodę z quadami dlatego potrzebuję waszej pomocy. Chciałbym kupić quada ulicznego żeby służył głównie jako transport do pracy. Mam 190 cm wzrostu i ważę około 100 kg. Tak jak wcześniej wspominałem dopiero zaczynam przygodę z quadami i dlatego nie chcę wykładać większej kwoty na start jak 5000 zł. Bardzo proszę o rady
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
Re: Quad szosowy-uliczny do 5 000 zł
Kup skuter kolego. Quad nie nadaje się do codziennej jazdy do pracy a taki za 5000 to już napewno
mods in progress :-)
Re: Quad szosowy-uliczny do 5 000 zł
Witam ja tez kupiłem właśnie takiego quada do spokojnej jazdy w listopadzie o poj 250.Od tego czasu przepaliło się kilka żarówek, złamała się tylna oś przez co wpadłem w 2m rów, poszedł sworzeń wahacza i wyleciałem przez kierownik,co chwile coś nie łączy i nie zapala.Hamulcy nie mam praktycznie żadnych a wymieniłem większość układu hamulcowego.Łańcuch się wyciąga jak guma,wylał się tylny amortyzator i zrobił się lekki luz na kierownicy.Mimo,że części są tanie to szkoda nerwów i zdrowia na takie zabawki.Przemysł to co napisałem, bo tez myślałem że będzie to dobry sprzęt do spokojnej jazdy
Kup coś do czego części eksploatacyjne są w przystępnych cenach, bo zakup to jedno, ale potem trzeba go utrzymać. Ceny możesz sprawdzić w necie na przykład tu - http://atv-expert.com.pl/k2,akcesoria-zimowe.html. Chociaż moim zdaniem quad do pracy to średni pomysł.
dobry,uzywany do 6000
Cześć! Potrzebuje pierwszego quada,używanego, nie Chińczyk do 6000. Manualna skrzynia, 250 mocny ale nie będę jeździć na nim extremalnie. Z góry thx za pomoc!
Ps: zupełnie się na tym nie znam.
Ps: zupełnie się na tym nie znam.
-
Czy opłaca się kupić yamaha blaster 200?
Witam ,wiem że było dużo tematów związanych z tym ale one są sprzed 5 lat i nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi. Dlatego mam kilka pytań:
-Czy opłaca się kupywac jeszcze takiego staruszka?
-Ż tego co wyczytałem to pali on aż 10-15l/100km! Czy to prawda?
-Zastanawiałem się też nad zakupem bashan 200cc ale opinie o nim są mieszane no...i chinol.
Max budżet to 5000zl ,oczywiście bashana używanego nie z salonu. Może polecicie mi jakiegoś markowego quada w tej cenie? Mam 15 lat 180cm wzrostu,będzie to mój pierwszy quad.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-Czy opłaca się kupywac jeszcze takiego staruszka?
-Ż tego co wyczytałem to pali on aż 10-15l/100km! Czy to prawda?
-Zastanawiałem się też nad zakupem bashan 200cc ale opinie o nim są mieszane no...i chinol.
Max budżet to 5000zl ,oczywiście bashana używanego nie z salonu. Może polecicie mi jakiegoś markowego quada w tej cenie? Mam 15 lat 180cm wzrostu,będzie to mój pierwszy quad.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Nie ma markowych quadów w takiej cenie.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Król błota i bagien :]
KQ700 - Dalton clutch, Suzuki belt, Maxxis Zilla 27", Ricochet Offroad Armor, Two Brothers exhaust, Twin Air, Powermadd handbars & mirrors, LedLer front LED panel, Morette head ligths, Front bump, Heated grips & seat, Dragonwinch front winch
KQ700 - Dalton clutch, Suzuki belt, Maxxis Zilla 27", Ricochet Offroad Armor, Two Brothers exhaust, Twin Air, Powermadd handbars & mirrors, LedLer front LED panel, Morette head ligths, Front bump, Heated grips & seat, Dragonwinch front winch