Quad za 5000 - 6000 zł
Re: Quad do 5 tyś
Witam
Mam do Was pytanko mam do dyspozycji " 4500 zł "
Myślę, że cenę będę negocjował więc uda mi się kupić ok. "4000 zł"
Mam ochotę zakupić quada pojemność min 200 w górę
Myślem nad
-Yamaha Blaster YFS 200
-Bashan Predator 300
Co o tym sądzicie???
Chciał bym motorek do błotka, wody itp
I o dużej mocy !!!
Proszę o odpowiedz ludzi znanych w tym temacie, a nie żółto dziobów ;P
Mam do Was pytanko mam do dyspozycji " 4500 zł "
Myślę, że cenę będę negocjował więc uda mi się kupić ok. "4000 zł"
Mam ochotę zakupić quada pojemność min 200 w górę
Myślem nad
-Yamaha Blaster YFS 200
-Bashan Predator 300
Co o tym sądzicie???
Chciał bym motorek do błotka, wody itp
I o dużej mocy !!!
Proszę o odpowiedz ludzi znanych w tym temacie, a nie żółto dziobów ;P
Quad do 5 tysięcy.
Witam !
Wiem, że podobne tematy już były ale mam troszkę inne pytanie.
Mianowicie zastanawiam się troszkę nad quadem no ale niestety nie posiadam dużych funduszy .
Co byście polecili do 5 tysięcy ? Nie mam tu na myśli żadnych chinolów.
Zainteresowałem się quadami "dziadkami":D mam tu na myśli quady 10 letnie np. Kawasaki KLF 400, starą Honde TRX itp. itd.
Czytałem troszkę o tych 2 quadach i wywnioskowałem, że są dobre i mało awaryjne chociaż wydaje mi się, że mają za małą moc ale mniejsza o to.
Widziałem na Allegro np. Kawasaki za 5 tys. lub 6.
A teraz druga część mojego pytania a mianowicie myślałem nad tym aby kupić quada uszkodzonego lub zdekompletowanego.
Myślałem, że za takiego quada mógłbym zapłacić powiedzmy 2-3 tysiące i powoli sobie go remontować lub kompletować ale niestety nie moge nigdzie znaleźć takich ofert. Czy jest to dobry pomysł ? I może wiecie gdzie znaleźć takie quady do remontu ?
Dzięki i Pozdrawiam.
Jak sobie jeszcze o czymś przypomne to napiszę .
Wiem, że podobne tematy już były ale mam troszkę inne pytanie.
Mianowicie zastanawiam się troszkę nad quadem no ale niestety nie posiadam dużych funduszy .
Co byście polecili do 5 tysięcy ? Nie mam tu na myśli żadnych chinolów.
Zainteresowałem się quadami "dziadkami":D mam tu na myśli quady 10 letnie np. Kawasaki KLF 400, starą Honde TRX itp. itd.
Czytałem troszkę o tych 2 quadach i wywnioskowałem, że są dobre i mało awaryjne chociaż wydaje mi się, że mają za małą moc ale mniejsza o to.
Widziałem na Allegro np. Kawasaki za 5 tys. lub 6.
A teraz druga część mojego pytania a mianowicie myślałem nad tym aby kupić quada uszkodzonego lub zdekompletowanego.
Myślałem, że za takiego quada mógłbym zapłacić powiedzmy 2-3 tysiące i powoli sobie go remontować lub kompletować ale niestety nie moge nigdzie znaleźć takich ofert. Czy jest to dobry pomysł ? I może wiecie gdzie znaleźć takie quady do remontu ?
Dzięki i Pozdrawiam.
Jak sobie jeszcze o czymś przypomne to napiszę .
Quad?!? Ale jaki?
Witam wszystkich jestem nowy na forum. Mam Zamiar kupic quada moge przeznaczyc na niego do 6000 zl. Mysle o Yamaszce Blaster, lucky starze 180 lub o jakims chinslik przeprawowcu. Mam 14 lat warze 60kg i mam 175 cm wzrostu. Nie wiem co wybrac i prosze was doswiadczonych quadowców o rade . Dodam ze to bedze moj pierwszy quad ale wczesniej uczylem sie juz na 110 kuzyna. Quad którego kupie ma mi posluzyc w terenach takich jak:las, piasek, laka ale nie zabraknie rowniez blota i wody takze nie wiem ktory wybrac . Juz kilka osob namawialo mnie na jaks\as przeprawowke a z tego co wiem to blasterek sie do nich nie zalicza. Prosze O pomoc
Witam mam 16 lat i myśle nad zakupem quada. Chciałbym kupić quada najlepiej jakiegoś markowego ale używanego, ponieważ chinol nie wchodzi w gre. Kase jaką mam na zakup to ok 5,5 tyś i mam dylemat co wybrać ponieważ jak byłem na wakacjach to jeździłem na grizzly 125 po szutrach i pustyni. Aczkolwiek myślałem nad takimi quadami:
-Yamaha Breeze 125
-Yamaha Grizzly 125
-Yamaha BigBear 350
-Yamaha Blaster 200
-Jakieś inne propozycje??
I mam pytanie który z tych wyżej podanych byłby najlepszy do jazdy w terenie tzn błota, pagórki itp
-Yamaha Breeze 125
-Yamaha Grizzly 125
-Yamaha BigBear 350
-Yamaha Blaster 200
-Jakieś inne propozycje??
I mam pytanie który z tych wyżej podanych byłby najlepszy do jazdy w terenie tzn błota, pagórki itp
-
- Quad:: Renata
- Imię: Ola/Sandra
Polska mentalność potrafi zabić Polak chce kupić markowego quada i nie chce wydać więcej niż 5000 zł... Najpierw popatrzcie na allegro ile kosztują markowe quady, a potem zakładajcie tematy...do 5 tysi można kupić chinola albo BARDZO styranego 10 letniego markowego quada:)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Niekoniecznie stary = styrany.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Dokładnie bo Yamaha blaster 2004r można bez problemu kupić za 4,5 tys
Quad na motocross do 5500 zł
Witam!
Zalozylem ten temat ponieważ chcę, zapytać się was jaki quad byście polecili na tor motocrossowy . A mianowicie chodzi mi o to żeby nie był to chińczyk, i najlepiej zeby byl bez homologacji
Możę podam link o jakiego mi chodzi:
http://moto.allegro.pl/item1103190890_q ... 2004r.html
wiem że ta yamaha jest za droga bo jest po tuningu, ale cos w tym stylu bym chciał. Tylko czy 2-suwowy silnik w quadzie to dobra rzecz? Odrazu mówie że nie musi byc to Yamaha. Suzuki, honda, kawasaki i inne firmówki tez wchodza w grę !!
Mam Bashana 200 ,a nim to na motocrossie długo pewnie nie pojezdze.
Mam 14 lat!!
Z gory dzieki za dorady i niech bedzie ich jak najwięcej
Zalozylem ten temat ponieważ chcę, zapytać się was jaki quad byście polecili na tor motocrossowy . A mianowicie chodzi mi o to żeby nie był to chińczyk, i najlepiej zeby byl bez homologacji
Możę podam link o jakiego mi chodzi:
http://moto.allegro.pl/item1103190890_q ... 2004r.html
wiem że ta yamaha jest za droga bo jest po tuningu, ale cos w tym stylu bym chciał. Tylko czy 2-suwowy silnik w quadzie to dobra rzecz? Odrazu mówie że nie musi byc to Yamaha. Suzuki, honda, kawasaki i inne firmówki tez wchodza w grę !!
Mam Bashana 200 ,a nim to na motocrossie długo pewnie nie pojezdze.
Mam 14 lat!!
Z gory dzieki za dorady i niech bedzie ich jak najwięcej
Ostatnio zmieniony śr 09 mar, 2011 przez lukeski15, łącznie zmieniany 1 raz.
Quad do 5500 zł - nie interesuje mnie chińszczyzna
Zastanawiam się nad tym quadem... Ale cena jest niska? Czy mi się tylko wydaje?
Tutaj link http://moto.allegro.pl/item1142483256_y ... r_250.html
Tutaj link http://moto.allegro.pl/item1142483256_y ... r_250.html
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: Yamaha raptor 250
Vampir72 niestety muszę Cię zmartwić, w tym chińskim quadzie to z Yamahy masz tylko naklejki... Na pewno nie jest to Yamaha Raptor 250 (czyli YFM250)... W cenie około 5 tysięcy to uda Ci się Yamahę Blaster 200 w dwusuwie znaleźć...
Póki co quadowa emeryturka :)