Quad za 5000 - 6000 zł
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Yamaha to Yamaha
Za dwa lata +- 6 tyś.
Za 9 też ciężko w dobrym stanie, ten quad z 11-13 tyś stoi mniej więcej.
Za dwa lata +- 6 tyś.
Za 9 też ciężko w dobrym stanie, ten quad z 11-13 tyś stoi mniej więcej.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
-
powiedzmy
wystawiajcie swoje oferty quadow ktore za 2 lata będa kosztowac +- 8tys.
moje wymagania
300cm3+
30km+
max spalanie 6 litrow / 100 km
minimalna prędkość 105km/h waże 62 kg
musi sie nadawać do jazdy po drogach jak ich pole lub jakieś gorki dziękuje wszystkim z góry
moje wymagania
300cm3+
30km+
max spalanie 6 litrow / 100 km
minimalna prędkość 105km/h waże 62 kg
musi sie nadawać do jazdy po drogach jak ich pole lub jakieś gorki dziękuje wszystkim z góry
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Nie rozumiem Cię.
Ty chcesz quada za którego zapłacisz 6 tyś zarobisz 2 tyś po dwóch latach?
To NIEWYKONALNE!
Ty chcesz quada za którego zapłacisz 6 tyś zarobisz 2 tyś po dwóch latach?
To NIEWYKONALNE!
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
-
up
chce kupić kłada za 2 lata ktory wtedy bedzie kosztować 8 tys zł
-
jaki jest z tych najlepszy jak coś to podawać inne
suzuki Ltz 400
yamaha blaster
yamaha raptor
yamaha blaster
yamaha raptor
-
prawda
czy to prawda że ltz łyka nawet 10l ?
- kuba4x4
- Quad:: Can - Am Outlander XT - Był, Jest i Będzie !
- Imię: Jake
- Kontakt:
Ogolnie powiem ci to tak: Kupisz nowego quada a i tak nie sprzedaz go potem za 8 tys ponieważ np:
Bedzie porysowany, połamany,pogięty,duzy przebieg itd... Zalezy wszystko od tego jak go bedziesz uzytkował i jak jezdzil... Mozesz np. wykonac kilka rolek itd... Wtedy wiadomo ze cos sie pognie,polamie, pokrzywi...
Bedzie porysowany, połamany,pogięty,duzy przebieg itd... Zalezy wszystko od tego jak go bedziesz uzytkował i jak jezdzil... Mozesz np. wykonac kilka rolek itd... Wtedy wiadomo ze cos sie pognie,polamie, pokrzywi...
A.Z.T. ATV ZGIERZ TEAM - www.ZgierzTeam.pl
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
co kupić za 5-6 tysięcy?? prosze o wypowiedzi i pomoc
witam
chciałbym kupić 2 quada pierwszy jaki miałem to był chińczyk 200 i sprawował się fajnie tylko często było w nim coś do zrobienia niestety. teraz chcę kopic coś lepszego co sie nie rozpadnie od razu , za kwote 5-6 tysięcy. powiem że zastanawiam się nad bashanem 250 pomimo ze to jeszcze jest chińczyk ale z tego co wiem juz nie taki byle jaki i biorę tez pod uwagę yamaha blaster 200 wiem ze polecicie mi yamahę bo nie jest made in china ale proszę głównie o wypowiedzi posiadaczy tych quadów i możne tez o wasze propozycje co w tej kwocie mógłbym kupić
pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt
chciałbym kupić 2 quada pierwszy jaki miałem to był chińczyk 200 i sprawował się fajnie tylko często było w nim coś do zrobienia niestety. teraz chcę kopic coś lepszego co sie nie rozpadnie od razu , za kwote 5-6 tysięcy. powiem że zastanawiam się nad bashanem 250 pomimo ze to jeszcze jest chińczyk ale z tego co wiem juz nie taki byle jaki i biorę tez pod uwagę yamaha blaster 200 wiem ze polecicie mi yamahę bo nie jest made in china ale proszę głównie o wypowiedzi posiadaczy tych quadów i możne tez o wasze propozycje co w tej kwocie mógłbym kupić
pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt