quad za 30 000 - 40 000
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: quad za 30 000 - 40 000
X8 ze względu na zawieszenie? Przecież Outlander ma tylne wahacze wleczone pracujące w 2 płaszczyznach w stosunku do poprzecznych wahaczy trójkątnych w X8.
Amortyzatory w X8 są gazowe ale tylko przez pierwszy okres, potem wszystko zdycha, zawory przestają działać, wycieka olej itd. No i powiem szczerze, X8 tylko ze wspomaganiem , różnica w prowadzeniu jest b duża.
Amortyzatory w X8 są gazowe ale tylko przez pierwszy okres, potem wszystko zdycha, zawory przestają działać, wycieka olej itd. No i powiem szczerze, X8 tylko ze wspomaganiem , różnica w prowadzeniu jest b duża.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Quad:: ls250
napislaem tak ze wzgleu na wiekszosc opinii jakie widzialem na forach ze w x8 wlasnie zawieszenie jest bardzo dobre i przy turystycznej jezdzie spisuje sie bardzo dobrze
- DKfan
Dobre dopóki działa no i słowo dobre to też nadużycie, lepsze niż zwykłe amortyzatory w CF500. Nie nastawiaj się na magiczne zawiesznie bo takie nie jest, trudno je wyregulować bo zawory nie działają prawidłowo. To ogólnie niezły quad , szczególnie z EPS cierpiący na mały prześwit i zbyt duża wage ale do turystyki jest ok i w cenie ponizej 40k z EPS warty zakupu
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
W X8 zawias jest dobry - głównie amortyzatory - do 3000 km.
Później padają jak muchy po użyciu muchozolu.
Jak wspomniał Jacek, olej rzyga, gaz ucieka, serwis to około 1000 zł za 4 sztuki.
Reszta jest ok, łożyska, tuleje, drążki, końcówki - tu problemy nie występują a nawet jeśli to bardzo rzadko.
Poza tym będąc na miejscu na bank na coś Cię namówią i bądź przekonany, że na jakąś perełkę. Ich wszystkie quady a na pewno większość wygląda prawie jak nowe Nie mówię, że każdy to mina .... ale trzeba być czujnym.
Później padają jak muchy po użyciu muchozolu.
Jak wspomniał Jacek, olej rzyga, gaz ucieka, serwis to około 1000 zł za 4 sztuki.
Reszta jest ok, łożyska, tuleje, drążki, końcówki - tu problemy nie występują a nawet jeśli to bardzo rzadko.
Bogaty z Ciebie człowiek jeśli możesz sobie pozwolić na takie wycieczkiRobson1991 pisze:najwyzej strace dzien i 1200km ale moze bedzie warto
Poza tym będąc na miejscu na bank na coś Cię namówią i bądź przekonany, że na jakąś perełkę. Ich wszystkie quady a na pewno większość wygląda prawie jak nowe Nie mówię, że każdy to mina .... ale trzeba być czujnym.
Do to tego, że jeden handlarz i drugi to owszem ale nastąpił rozłam spółki i teraz każdy se - a bynajmniej tak słyszałem.SOKOLIK pisze:Szamocin czy wawa cyprysowa to jeden a to samo i tam się tylko kupuje nowe quada bo reszta to składaki
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: big bear 250 kawasaki kvf360 4x4
- Imię: Robert
A co myslicie o nowym brute force 750? Jezdzilem to jest moooc. Roznymi jezdzilem ale jeszcze nie podjąłem decyzji. Trudny wybor....
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
A ma on całe 50 km
Dobry z dołu jeśli chodzi o moc.
Podobno nawet nowe kawy lubią łyknąć olej.
Jedyne co ja zauważyłem bo kumpel ma BF'a to jego zapotrzebowanie na paliwo znacznie większe niż pozostałych z ekipy.
Dobry z dołu jeśli chodzi o moc.
Podobno nawet nowe kawy lubią łyknąć olej.
Jedyne co ja zauważyłem bo kumpel ma BF'a to jego zapotrzebowanie na paliwo znacznie większe niż pozostałych z ekipy.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
No ale gryzzli jest w moim odczuciu slabsze i drozsze. Kawa na przyspieszenie outlandera 800 zalozylem
- DKfan
Co założyłeś?
M&M sQuad
M&M sQuad
-
chodzi mi że kawa jest mocna i can am 800 się został z tylu na prostym asfalcie, zaznaczam kawa nowa can am używka, bo może też mieć coś do rzeczy... gryzzli 700 trochę słabe, w can am 1000 wszystko niby git tylko guma stabilizatora była do wymiany i mają to poprawić, mrx 570 jak było wspomniane, mało zwrotny i mułowaty, najlepiej mi podpasiła nowa kawa
- DKfan
W takim razie Can-am był bardzo zniszczony. Kawa owszem jest mocna i szybsza niż single czy 570 Can-ama ale na tym koniec.
M&M sQuad
M&M sQuad