quad za 30 000 - 40 000
-
- Quad:: big bear 250 kawasaki kvf360 4x4
- Imię: Robert
Re: quad za 30 000 - 40 000
wiadomo że co nowe to nowe ale za cenę 570 można mieć używkę 800/1000 jeżdżąc 300 i jak wsiadłem na nowego 1000, strach odkręcać gaz do końca, moc jest potężna jak dla mnie, szkoda że nie mam możliwości przejechania się 570 i sprawdzenia, może mi wystarczy, tylko żeby nie żałować że za rok będzie się chciało więcej a można było to mieć za podobne pieniądze...
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Szukaj używki jeśli bardzo chcesz ale jak już to nie od handlarza. Demonic sprzedaje outa xxc dogadaj się z nim.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
No widziałem jego ogłoszenie, ładny w i w bd stanie, ale bez fv.
- SOKOLIK
- Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
- Imię: GRZESIEK
oolsztyniak pisze:Dwa lata gwarancji
A co ma Ci handlarz powiedzieć? Panie sprzedajemy składaki i szrot ?
Nowy to nowy .
Ja swojego xtp mam rok a przez pół poprzedniego jeżdżąc renegadem juz szukałem outlandera. Sprzęty używane które Szamocin miał na sprzedaż stoją do dziś . Dlaczego ? Przeciez sa takie super że tylko brać
Szamocin czy wawa cyprysowa to jeden a to samo i tam się tylko kupuje nowe quada bo reszta to składaki ,w Szamocinie można polatać tylko używkami nowych nie dają do jazdy
-
No sie zobaczy mam zamiar brac nowke. Nie zaszkodzi sie przejechac, najwyzej strace dzien i 1200km ale moze bedzie warto przynajmniej zobacze w realu bo u mnie nie ma takiej opcji... bieda... only cfmoto...SOKOLIK pisze:oolsztyniak pisze:Dwa lata gwarancji [emoji38] [emoji38] [emoji38]
A co ma Ci handlarz powiedzieć? Panie sprzedajemy składaki i szrot ?
Nowy to nowy .
Ja swojego xtp mam rok a przez pół poprzedniego jeżdżąc renegadem juz szukałem outlandera. Sprzęty używane które Szamocin miał na sprzedaż stoją do dziś . Dlaczego ? Przeciez sa takie super że tylko brać
Szamocin czy wawa cyprysowa to jeden a to samo i tam się tylko kupuje nowe quada bo reszta to składaki ,w Szamocinie można polatać tylko używkami nowych nie dają do jazdy
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Żeby kupić dobrego używanego quada trzeba albo znać właściciela albo samemu znać się nieźle na quadach i to nie na mechanice, samochodach , motorach itd, na quadach. A najlepiej na konkretnym modelu quada którego chcesz kupić bo każdy z nich ma swoje specyficzne dla tego modelu słabe strony.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Tak niestety jest. Kupisz uzywke i będziesz jeździł zadowolony przez lata. Ale możesz też trafić na szrot który okaże się skarbonka. Części są bardzo drogie , mechaników jak na lekarstwo i nawet aso nie popisze się spektakularną różnica w wiedzy czy obyciu. Jak Ci się nie spieszy to czekaj aż ktoś znajomy będzie sprzedawał. Jak Cię pili kup nowego .
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
No spoko czaje ocb. tak strasznie sie nie pilni, skocze tylko zobaczyc ew. Sie smigne jakas uzywka ok 50 km mocy zeby zobaczyc czy to starczy. A jak bedzie cos konkretnego w osiagalnym budrzecie to sie kupi a jak nie to nowka po nowym roku pewnie.
- Robson102
- Quad:: Can Am Outlander 1000R MAX XT-P
To fakt, mocy nie brakuje.Robson1991 pisze: jak wsiadłem na nowego 1000, strach odkręcać gaz do końca, moc jest potężna jak dla mnie
Na początku też bałem się wcisnąć gaz do końca. Teraz już bez strachu. Kwestia obycia się z tym.
Nowe sprzęty mają czasami ograniczoną moc. Mój miał blokadę do 10 mtg, która później sama się wyłączyła.
W nowym sprzęcie nie powinno się dawać w palnik.
Robert
-
- Quad:: ls250
Witam Panowie jestem nowy na forum, aktualnie od 3 lat rekreacyjnie jezdrze sobie ls 250 i dobrze sie sprawuje ale teraz zastanawiam sie nad zakupem czegos z napedem na 4x4 , quad raczej bedzie uzywany turystycznie , nie zamierzam sie nim topic i i jezdzic po wielkich bagnach choc z racji tego ze mieszkam w bieszczadach to napewno jakies przejażdżki po blocie i lasach beda mialy miejsce ale nie bedzie to jakis bardzo trudny teren , w wiekszosci bedzie uzywany do przemieszcania sie po bieszczadach czy to po asfalcie czy drugach szutrowych . Wstepnie zastanawialem sie nad tymi modelami , (nowe)
Can-Am can am Outlander 570
http://allegro.pl/cf-moto-800-eps-wspom ... ml#thumb/2
outlander glownie ze wzgledu ze ma lepsze opinie o awaryjnosci a X8 ze wzgledu na zawieszenie , lepszy komfor jazdy po asfalcie no i bardziej podoba mi sie wizualnie oczywiscie cena tez jest nizsza jednak roznie pisza o awaryjnosci tego modelu , mozecie cos doradzic ??
Can-Am can am Outlander 570
http://allegro.pl/cf-moto-800-eps-wspom ... ml#thumb/2
outlander glownie ze wzgledu ze ma lepsze opinie o awaryjnosci a X8 ze wzgledu na zawieszenie , lepszy komfor jazdy po asfalcie no i bardziej podoba mi sie wizualnie oczywiscie cena tez jest nizsza jednak roznie pisza o awaryjnosci tego modelu , mozecie cos doradzic ??