Witam
Szukam użytkowego quada do gospodarstwa i do pojeżdżenia w terenie(żwirownie, lasy), ważna dla mnie jest tez niska awaryjność
Mam 184cm wzrostu i 120kg wagi wiec raczej musi być duży.
Cena: najlepiej do 11000 z rejestracją.
Sam szukałem głownie w hondach ale może być tez coś innego godnego polecenia.
Quad użytkowy do 10000, na wieś
Re: Quad użytkowy do 10000, na wieś
arkti cat 400 jest mocny bo amerykaniec
- Chochol
- Quad:: POLARIS
- Imię: Michal
- Kontakt:
Nie rozumię tego stwierdzenia, to jakby napisać "jak czerwony to pewnie diesel"kibic pisze:arkti cat 400 jest mocny bo amerykaniec
Jeśli szukasz mało awaryjnego quada używanego, to będziesz musiał się troche naszukać, polecam np jakąś Honde FOREMAN TRX500, Polaris Sportsman 500 ma też bardzo żywotny silnik.
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Trochę odgrzałeś kotlet, patrz na daty postów panie kibic. Druga sprawa, jak napisał chochol. Tak nawiasem. artic cat to żaden "hamerykaniec". Silniki dostarcza suzuki (wcześniej kawasaki) ramy chyba też są bliźniacze, z tego co pamiętam np. Suzuki Ozark ale tu głowy nie dam. Więc to Suzuki na amerykańskiej licencji. No i do 10k dostanie jakiegoś Ranchera, Foremana lub TRX. To były woły robocze i posłużą w gospodarstwie.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE