quad sport do 12 tys
quad sport do 12 tys
witam zastanawiam sie nad zakupem quada sportowego (nie na tor lecz las pola zwirownia ulica) i nie mam absolutnie pojecia jakiego wybrac. obecnie jeżdzę crossowka. glownie mysle tutaj o LS 450 badz jakiejs hondzie, suzuki i kawasaki. yamaha jakos nie podchodzi mi. pomozecie?
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
LS 450 - dobry wybór.
LTZ 400 - jeszcze lepszy Najbardziej popularny quad, silnik od DRZ 400 - niezawodny
Honda trx 400 - podobnie jak LTZ aczkolwiek są pewne różnice i ważne aspekty.
Kawasaki KFX 400 = Suzuki LTZ 400 - to jest to samo
Yamaha? tylko Raptor 660 ale odradzam to przestarzała konstrukcja.
LTZ 400 - jeszcze lepszy Najbardziej popularny quad, silnik od DRZ 400 - niezawodny
Honda trx 400 - podobnie jak LTZ aczkolwiek są pewne różnice i ważne aspekty.
Kawasaki KFX 400 = Suzuki LTZ 400 - to jest to samo
Yamaha? tylko Raptor 660 ale odradzam to przestarzała konstrukcja.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
http://www.allegro.pl/item865719810_acc ... r_ltr.html
http://www.allegro.pl/item866312333_suz ... owany.html
http://www.allegro.pl/item867905116_hon ... aptor.html
takie sobie upatrzylem (dwa sa odemnie z miasta jeszcze maja wlasnie jakies kawasaki 400) co o nich sadzicie? do tej pory latam crossem o mocy ok 50 KM i czy 400 nie bedzie deczko zaslabe jak dla mnie?? wiecie o co mi chodzi:P wiem ze w terenie aby wykorzystac moc potrzeba kupe umiejetnosci ale np na drogi chyba najlpesze bedzie LS - a jak jest z czesciami do tego???
ruszko - dzieki za konkretna odpowiedz
http://www.allegro.pl/item866312333_suz ... owany.html
http://www.allegro.pl/item867905116_hon ... aptor.html
takie sobie upatrzylem (dwa sa odemnie z miasta jeszcze maja wlasnie jakies kawasaki 400) co o nich sadzicie? do tej pory latam crossem o mocy ok 50 KM i czy 400 nie bedzie deczko zaslabe jak dla mnie?? wiecie o co mi chodzi:P wiem ze w terenie aby wykorzystac moc potrzeba kupe umiejetnosci ale np na drogi chyba najlpesze bedzie LS - a jak jest z czesciami do tego???
ruszko - dzieki za konkretna odpowiedz
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Honde odpuść, LTZ'a i LS'a możesz pooglądać ewentualnie zakupić
KFX 400 to jest to samo co LTZ 400!
Do LS i do LTZ nie ma kompletnie problemu z częściami, to bardzo popularne sprzęty.
KFX 400 to jest to samo co LTZ 400!
Do LS i do LTZ nie ma kompletnie problemu z częściami, to bardzo popularne sprzęty.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Lucky Stara nie użytkowałem, ale miałem okazję jeździć.
Nie słyszałem opinii o zatarciu się silnika LS'a(no chyba, że ktoś non stop na kole jeździł), to równie wytrzymałe sprzęty.
Oba są wystarczająco szerokie i są podobno wywrotne. Na pewno bardziej wyścigowym sprzętem jest LTZ - waga.
Nie słyszałem opinii o zatarciu się silnika LS'a(no chyba, że ktoś non stop na kole jeździł), to równie wytrzymałe sprzęty.
Oba są wystarczająco szerokie i są podobno wywrotne. Na pewno bardziej wyścigowym sprzętem jest LTZ - waga.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Chaotycznie piszesz...
Lucky Star za 11,500 wydaje się bardzo dobrą ofertą, kwestia tylko w jakim stanie jest quad. Ze zdjęć Ci nie wywnioskuje.
Yamaha YFZ 450:
- brak wstecznego
- lekka
- sprzęt głównie na tor
- mocna
- nie dla początkującego
- wyższe koszty eksploatacyjne niż mniej wyżyłowane 400 czy 660/700
Lucky Star za 11,500 wydaje się bardzo dobrą ofertą, kwestia tylko w jakim stanie jest quad. Ze zdjęć Ci nie wywnioskuje.
Yamaha YFZ 450:
- brak wstecznego
- lekka
- sprzęt głównie na tor
- mocna
- nie dla początkującego
- wyższe koszty eksploatacyjne niż mniej wyżyłowane 400 czy 660/700