Witam wszystkich.
Za 3 miesiące kończe 16 lat i chciał bym sobie kupić quada 125. Jezdzilem już na wielu quadach i dla tego postanowiłem kupić sobie własnego.
Mam do wydania 6tys na tego quada. Głównie chciał bym używać go do terenu. Spodobała mi się Yamaha Grizzly 125 , lecz nie wiem czy na moje wymiary ( 184cm wzorstu / waga 70kg ) będzie on dobry. Nie chce żadnego szybkiego ani do różnego rodzaju trików quada. Nie może też być to chinczyk. Prosił bym was abyście podali mi jakieś oferety quadów na których dobrze i długo mógł bym się pobawić w terenie.
Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam Tomek999
Quad przeprawowy 125 do 6 tys.
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: Quad przeprawowy 125 do 6 tys.
Jaja sobie robisz? Czy tak na poważnie?
Nie ma quadów przeprawowych o takiej pojemności tylko dziecięce na wzór dorosłych przeprawówek. Przy twoim wzroście i funduszu proponuję poszukać jakiejś tajwańskiej ośki: Kymco, Lucky Star, Aeon, TGB itp., bo z przeprawówek to tylko sztrucla do remontu kupisz.
Nie ma quadów przeprawowych o takiej pojemności tylko dziecięce na wzór dorosłych przeprawówek. Przy twoim wzroście i funduszu proponuję poszukać jakiejś tajwańskiej ośki: Kymco, Lucky Star, Aeon, TGB itp., bo z przeprawówek to tylko sztrucla do remontu kupisz.
To podaj jakieś propozycje bo to pierwszy quad jakiego kupuje. Mam bardzo dobre tereny do jazdy i nie wiem co kupić maks moge dać 7 tys. Jak byś mógł podać konkretne modele.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Lucky Star 250
Yamaha Blaster 200
Kymco Maxxer 250
Yamaha Blaster 200
Kymco Maxxer 250
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!