Witam,
Mam przyjemność poinformować, iż dnia 6-go grudnia 2006 roku o godzinie 14.00 spod Ratusza Miasta i Gminy Góra Kalwaria wystartuje Quad’owy Orszak Mikołajkowy…
Organizatorem Orszaku jest SSQuad.pl – i ma na celu niesienie radość i pomoc dzieciakom potrzebującym. Mikołajki są dniem, który każdy z nas wspomina z uśmiechem… pomóżmy także śmiać się dzieciom potrzebującym…
Dzięki pomocy Firm: Germanos Polska oraz Samsung, będziemy mogli przekazać ciepłe polary, czapki i szaliki, oraz plecaki dla wychowanków trzech świetlic opiekuńczych na terenie Gminy Góra Kalwaria. Sponsorzy postarali się także o słodycze oraz materiały piśmiennicze, w szczególności dla najmłodszych dzieci.
Prezenty będą wiezione w dużych kartonach – prezentach, umieszczonych na bagażnikach quad’ów. W tej chwili mamy 6 maszyn, które wezmą udział w orszaku. Jeżeli ktoś wyraża chęć dołączenia się do nas, serdecznie zapraszam. Z uwagi na jazdę głównie drogami asfaltowymi, należy mieć pojazd zarejestrowany i ubezpieczony.
Relacje z "Quad'owych Mikolajek" zamiescimy na lamach forum Quadzik.pl.
Dziekuje,
Marcin Stachura
Quad'owy Orszak Mikolajkowy
Quad'owy Orszak Mikolajkowy
.:GALEON:.
Właśnie przeczytałem relację Quad’owy Orszak Mikołajkowy – SSQuad Germanos Samsung 2006 na Quadzik.pl i obejrzałem kilka zdjęć.
Słuszna akcja panowie, brawo.
Słuszna akcja panowie, brawo.