Quad'owy Orszak Mikolajkowy

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
stahoo

Quad'owy Orszak Mikolajkowy

Post autor: stahoo » czw 30 lis, 2006

Witam,

Mam przyjemność poinformować, iż dnia 6-go grudnia 2006 roku o godzinie 14.00 spod Ratusza Miasta i Gminy Góra Kalwaria wystartuje Quad’owy Orszak Mikołajkowy…

Organizatorem Orszaku jest SSQuad.pl – i ma na celu niesienie radość i pomoc dzieciakom potrzebującym. Mikołajki są dniem, który każdy z nas wspomina z uśmiechem… pomóżmy także śmiać się dzieciom potrzebującym…

Dzięki pomocy Firm: Germanos Polska oraz Samsung, będziemy mogli przekazać ciepłe polary, czapki i szaliki, oraz plecaki dla wychowanków trzech świetlic opiekuńczych na terenie Gminy Góra Kalwaria. Sponsorzy postarali się także o słodycze oraz materiały piśmiennicze, w szczególności dla najmłodszych dzieci.

Prezenty będą wiezione w dużych kartonach – prezentach, umieszczonych na bagażnikach quad’ów. W tej chwili mamy 6 maszyn, które wezmą udział w orszaku. Jeżeli ktoś wyraża chęć dołączenia się do nas, serdecznie zapraszam. Z uwagi na jazdę głównie drogami asfaltowymi, należy mieć pojazd zarejestrowany i ubezpieczony.

Relacje z "Quad'owych Mikolajek" zamiescimy na lamach forum Quadzik.pl.

Dziekuje,
Marcin Stachura
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » pt 01 gru, 2006

ech niestety w tych godzinach pracuje daaaleko od GK :(a szkoda bo z mila checia bym pomogl w tak szczytnej akcji ;)
Jezdze z ssquadem ;)

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » pt 01 gru, 2006

wiem, ze dzien nie jest "za wolny" ale w koncu w srode jest 6-go... wiem, ze pare osob sie poswieci... dzieciaki na pewno sie uciesza...
.:GALEON:.

FredEx

Post autor: FredEx » pt 08 gru, 2006

Właśnie przeczytałem relację Quad’owy Orszak Mikołajkowy – SSQuad Germanos Samsung 2006 na Quadzik.pl i obejrzałem kilka zdjęć.

Słuszna akcja panowie, brawo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”