Quad od 8000 zł do 10 000 zł
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Quad do 10 000 zł
Wymiana tłoka w quadzie to rzadka sytuacja i bynajmniej nie jest czynnością przeglądową.
Widziałem już quady z przebiegiem 30tys km bez remontu silnika, więc to ostatnia rzecz o która powinieneś się martwić.
Widziałem już quady z przebiegiem 30tys km bez remontu silnika, więc to ostatnia rzecz o która powinieneś się martwić.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Jasne. Jest wiele innych, mniejszych pierdołek, o które trzeba się martwić cały czas
Jak w każdym tego typu sprzęcie, nic nie jest wieczne.
Zawsze warto od czasu do czasu posprawdzać kilka rzeczy, a nie jeździć aż coś padnie czy się urwie.
Zawsze warto od czasu do czasu posprawdzać kilka rzeczy, a nie jeździć aż coś padnie czy się urwie.
-
- Quad:: Kymco kxr 250, TGB Target 525, Kymco MXU 500irs
- Imię: szymon
.
Witam, szukam dobrego quada, ma być on następcą mojego KXR, chciałbym zacząć na nim zabawę w STUNT. Oraz do nauki na biegówce
Jakiego quada mi polecacie ? Może jakieś inne typy jakich nie wymieniłem ?
- suzuki ltz 400
-yamaha raptor yfz 450
-kawasaki kfx 400
-kawasaki kfx 700 ( miałem go kupować, ale się okazał bez papierów )
-polaris predator (mam fajnego na oku)
-honda trx 450
-Yamaha raptor 660
albo
-TGB 425, 325, 525 ( widziałem fajny model 425 z papierkami i 4X4 )
Budżet 9500 zł
Jakiego quada mi polecacie ? Może jakieś inne typy jakich nie wymieniłem ?
- suzuki ltz 400
-yamaha raptor yfz 450
-kawasaki kfx 400
-kawasaki kfx 700 ( miałem go kupować, ale się okazał bez papierów )
-polaris predator (mam fajnego na oku)
-honda trx 450
-Yamaha raptor 660
albo
-TGB 425, 325, 525 ( widziałem fajny model 425 z papierkami i 4X4 )
Budżet 9500 zł
Ostatnio zmieniony czw 22 sty, 2015 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Przesunięty
Powód: Przesunięty
Re: Sportak
TGB odpada - to bardzo ciężki quad. W zasadzie do stuntu każdy z 4x4 odpada.
Dalej Raptor 660 - stara konstrukcja ciężka i na gaźniku do stuntu się nie nadaje. KFX 700 to samo dodatkowo automatyczna skrzynia brak sprzęgła, wał kardana z tyłu do stuntu się nie nadaje. Predator ta sama bajka ciężki quad.
Zostało nam kfx 400, ltz 400, trx 400, trx 450, yfz 450.
Ja polecę TRX 400 sucha miska i owszem gaźnik ale to mnie nie przeszkadzała we wrzucaniu jej na koło. Quad jest leciutki i bardzo łatwy do opanowania. Na drugim miejscu LTZ 400/KFX400 ale już modele na wtrysku. Na końcu 450 bo to sprzęty torowe i nie do końca do tego się nadają.
Dalej Raptor 660 - stara konstrukcja ciężka i na gaźniku do stuntu się nie nadaje. KFX 700 to samo dodatkowo automatyczna skrzynia brak sprzęgła, wał kardana z tyłu do stuntu się nie nadaje. Predator ta sama bajka ciężki quad.
Zostało nam kfx 400, ltz 400, trx 400, trx 450, yfz 450.
Ja polecę TRX 400 sucha miska i owszem gaźnik ale to mnie nie przeszkadzała we wrzucaniu jej na koło. Quad jest leciutki i bardzo łatwy do opanowania. Na drugim miejscu LTZ 400/KFX400 ale już modele na wtrysku. Na końcu 450 bo to sprzęty torowe i nie do końca do tego się nadają.
Ozo Drapers Squad
-
- Quad:: Kymco kxr 250, TGB Target 525, Kymco MXU 500irs
- Imię: szymon
Re: Quad od 8000 zł do 10 000 zł
a jakby się uparł na kfx 700, w końcu ciężki ale V2. Jeździł bym nim też w terenie.
Re: Quad od 8000 zł do 10 000 zł
Spodziewaj się kosztownego remontu góry jak i dołu silnika to nie jest quad do stuntu. Do terenu jak najbardziej ok
Ozo Drapers Squad
quad od 9000 do 11000
Witam wszystkich,
potrzebuję pomocy przy kupnie quada, dokładnie chodzi mi o kodia, eigera, big baer-a, trx-a najlepiej gdyby maszyna była z okolic żywca lub bielska. Bardzo zależy mi aby quad był z możliwościa rejestracji. Wy jako, że sie znacie moze zaproponujecie jakiegos innego quadzika typu tgb blade co o tym myślicie? Jeśli ktoś z Was ma taka maszyne na sprzedaż bardzo prosze o kontakt.
serdecznie pozdrawiam
potrzebuję pomocy przy kupnie quada, dokładnie chodzi mi o kodia, eigera, big baer-a, trx-a najlepiej gdyby maszyna była z okolic żywca lub bielska. Bardzo zależy mi aby quad był z możliwościa rejestracji. Wy jako, że sie znacie moze zaproponujecie jakiegos innego quadzika typu tgb blade co o tym myślicie? Jeśli ktoś z Was ma taka maszyne na sprzedaż bardzo prosze o kontakt.
serdecznie pozdrawiam
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: quad od 9000 do 11000
Z tych wszystkich które wymieniłeś najlepszy będzie Eiger, najmocniejszy, pełnowymiarowy, prosty w budowie i łątwy w naprawach. Nastaw się na Eigera i będziesz zadowolony
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Re: quad od 9000 do 11000
tak myslalem o eigerze albo kodiaku problem jest tylko bo na slasky praktycznie ich nie ma:)