Quad od 10000 do 15000 tyś zł
Quad od 10000 do 15000 tyś zł
Witam, zastanawiam się nad kupnem quada którego będę używał do jazdy w średnio ciężkim terenie i do odśnieżania, mam na oku takie oto modele CF MOTO 500, KAWASAKI BRUTE FORCE 650, YAMAHA GRIZZLY BRUIN 350. Którego byście mi polecili, i mam pytanie czy ktoś miał do czynienia ze sklepem prima motors, jakies opinie o nich.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Quad od 10000 do 15000 tyś zł
Z tego wszytskiego oczywistym wyborem jest BF650, Bruin słaby i ma silnik chłodzony powietrzem z tendencją do przegrzewania cylindra. CF500 no cóż ciężki jak słoń i chiński jeżeli się rozwiniesz i będziesz chciał tym trochę poważniej pojeździć to będziesz musiał zmieniać na inny bo ani poręczność ani jakość tego sprzętu nie powalaja.
Ja bym wybrał BF650, też ma swoje wady ale na pewno starczy Ci na kilka sezonów, mocy mu nie brakuje, niezłe się prowadzi, duża paleta zamienników itd. Po prostu pełnowartościowy quad, dwóm pozostałym sporo do niego brakuje.
Wszystkie trzy na zdjęciach wyglądają na zmęczone, BF ma jeszcze w bonusie łysiejące opony i brak rejestracji (chyba ze ci nie potrzebna), CF też zmęczony, a zmęczony chińczyk to godziny świetnej zabawy w garażu i na holu.Wszystkie oczywiscie z magicznym przebiegiem do 5000....
Prima...jak z wszystkim handlarzami trzeba uważać.
Poszukaj po prywatnych ogłoszeniach bo te pojazdy są wyjątkowo wymęczone
Możesz próbować zaintereować się jeszcze Polarisem Sportsmanem 500

Również nie jest bez wad ale bardzo przyjemnei się nim jeździ, miekkie zawieszenie i bardzo dobry napęd. Szybko padają oryginalne tuleje zawieszenia ale w sprzęcie w takim budżecie to może czekac cie w kazdym
Ja bym wybrał BF650, też ma swoje wady ale na pewno starczy Ci na kilka sezonów, mocy mu nie brakuje, niezłe się prowadzi, duża paleta zamienników itd. Po prostu pełnowartościowy quad, dwóm pozostałym sporo do niego brakuje.
Wszystkie trzy na zdjęciach wyglądają na zmęczone, BF ma jeszcze w bonusie łysiejące opony i brak rejestracji (chyba ze ci nie potrzebna), CF też zmęczony, a zmęczony chińczyk to godziny świetnej zabawy w garażu i na holu.Wszystkie oczywiscie z magicznym przebiegiem do 5000....
Prima...jak z wszystkim handlarzami trzeba uważać.
Poszukaj po prywatnych ogłoszeniach bo te pojazdy są wyjątkowo wymęczone
Możesz próbować zaintereować się jeszcze Polarisem Sportsmanem 500
Również nie jest bez wad ale bardzo przyjemnei się nim jeździ, miekkie zawieszenie i bardzo dobry napęd. Szybko padają oryginalne tuleje zawieszenia ale w sprzęcie w takim budżecie to może czekac cie w kazdym
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad