Quad nie odpala :/

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
serg

Quad nie odpala :/

Post autor: serg » ndz 15 lip, 2007

Witam.
Problem polega na tym że quad nie odpala juz zalalem pełny bak benzyny ale dalej nic paliwo cieknie w karburator bo sprawdzalem aha i za kazdym razem przy odpalaniu zarzuca świece ! co to może być prosze pomuszcie !

Pozdro. Serg

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » ndz 15 lip, 2007

serwis ci zostal;p :P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » ndz 15 lip, 2007

jaki quad??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » ndz 15 lip, 2007

dlaczego serwis ja jakos serwisom zabardzo nie wierze wole wszystko robic w swoijm zakresie serwis to ostatecznosc
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

serg

Post autor: serg » ndz 15 lip, 2007

panowie dzieki ze chcieliscie pomóc ale problem rozwiązany wystarczylo benzyne z karburatora zlac i odpalic quada i po klopocie :)
Pozdro.Serg.

P.S: napewno woda była w karburatorze

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”