Quad do 4000 zł
Re: Quad na trasy
A coś typu EGLMOTOR LYDA lub Bashan? nie wytrzyma takich dystansów pomimo bycia chinolem? Ew. Jakiś używany japończyk ok. 300ccm?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
za 4 nie ma szans.... wiem ze dziekujesz z góry ale predzej kupisz starą Ładę Nive za tą kase niż quada. Nie sztuka kupić , sztuka jak daleko dojedzie... w dodatku dwuosobowy...
kiedyś za 8 tysiaków sprzedałem Keewaya 300 GTX... moze by dał radę... ale za 4.... szukaj...ja nie widze szans
kiedyś za 8 tysiaków sprzedałem Keewaya 300 GTX... moze by dał radę... ale za 4.... szukaj...ja nie widze szans
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Zapomnij
Tym bardziej że pewnie chcesz z homologacją
Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
Tym bardziej że pewnie chcesz z homologacją
Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Re: Quad do 4000 zł
http://olx.pl/oferta/sprzedam-quada-250cc-okazja-CID5-ID7M2B3.html a co myslicie o czymś tego typu?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
w dwie osoby? 300 km trasy? - ciekawe czy ma w ogóle homologację na dwie osoby.
Widziałeś coś takiego w realu? jak nie to podjedź i zobacz a wówczas ocenisz czy w ogóle to jest t o co ci chodzi.
Przyznam że nie widzę możliwości jazdy w dwie osoby z załadowaną torbą takim quadem - ale może się mylę, może ja jestem za duży
Widziałeś coś takiego w realu? jak nie to podjedź i zobacz a wówczas ocenisz czy w ogóle to jest t o co ci chodzi.
Przyznam że nie widzę możliwości jazdy w dwie osoby z załadowaną torbą takim quadem - ale może się mylę, może ja jestem za duży
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Brzuchole potrzebują wersji L
To jest zdecydowanie za małe, nawet jeśli "wciśniesz" tam dwie osoby to będziesz turlał się powoli
Dozbieraj trochę kasy jak dołożysz drugie tyle to pole manewru się zwiększy.
To jest zdecydowanie za małe, nawet jeśli "wciśniesz" tam dwie osoby to będziesz turlał się powoli
Dozbieraj trochę kasy jak dołożysz drugie tyle to pole manewru się zwiększy.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Witam mam pytanko, potrzebuje quada by poszaleć mam max do wydania 3 tys.
I quad ma być taki bym spokojnie sobie nim jeżdził pod górki na tereny prawie 100% lasy szutry kamienie i tam na jakies skocznie że tak to nazwę, najlepiej cos co osiagnie tak ze 100 km/h po prostym asfalcie oraz coś co w błocie się nie zawiesi. Potrzebuje pomocy w wyborze sprzęt na 2-3 lata chciałbym dosatc
I quad ma być taki bym spokojnie sobie nim jeżdził pod górki na tereny prawie 100% lasy szutry kamienie i tam na jakies skocznie że tak to nazwę, najlepiej cos co osiagnie tak ze 100 km/h po prostym asfalcie oraz coś co w błocie się nie zawiesi. Potrzebuje pomocy w wyborze sprzęt na 2-3 lata chciałbym dosatc
kład 250
Witam
Chciałbym się was poradzić jakiego kłada wybrać. Chciałbym sobie kupić jakiegoś przeprawowego od poj. 200cc i do 4000 zł . Kłada potrzebuje do jazdy po polnych drogach i lesie czasem do przyczepki. Bardzo proszę o pomoc w wybraniu kłada.
Oto jest jeden kład który mi się spodobał.
http://olx.pl/oferta/quad-kymco-mxu-300 ... 143a450399
Chciałbym się was poradzić jakiego kłada wybrać. Chciałbym sobie kupić jakiegoś przeprawowego od poj. 200cc i do 4000 zł . Kłada potrzebuje do jazdy po polnych drogach i lesie czasem do przyczepki. Bardzo proszę o pomoc w wybraniu kłada.
Oto jest jeden kład który mi się spodobał.
http://olx.pl/oferta/quad-kymco-mxu-300 ... 143a450399
-
- Quad:: obecnie aprilia sr ale zamierzam kupić quada
- Imię: Bartosz
kup sobie bashana 200ccm polecam mój kolega ma i nie narzeka . Części są śmiesznie tanie
jak na początek świetnie się sprawdzi. Sam takiego sobie kupię to dobry wstęp.
jak na początek świetnie się sprawdzi. Sam takiego sobie kupię to dobry wstęp.
PROSZE O PODPOWIEDZ W WYBRANIU QUADA
Dzień dobry wszystkim. Mam pytanie .
Mam 15 lat . 170cm wzrostu . I chce kupic pierwszego quada . Mieszkam na wsi wiec potrzebuje quada z odrobiną mocy by używać go w kazda pogodę i by móc do niego przypiąć przyczepkę czy pług do odśnieżania . Do wydania mam 2500zł . Zalezy mi też na tym by quad miał tez homologację by móc go zarejstrowac . Z góry wszystkim dziękuję i prosze o podpowiedz bo nie miałem wcześnie styczności z motocyklami . ;)
Mam 15 lat . 170cm wzrostu . I chce kupic pierwszego quada . Mieszkam na wsi wiec potrzebuje quada z odrobiną mocy by używać go w kazda pogodę i by móc do niego przypiąć przyczepkę czy pług do odśnieżania . Do wydania mam 2500zł . Zalezy mi też na tym by quad miał tez homologację by móc go zarejstrowac . Z góry wszystkim dziękuję i prosze o podpowiedz bo nie miałem wcześnie styczności z motocyklami . ;)