Witam wszystkich,
Proszę was o pomoc w dokonaniu wyboru jakiego quada kupić dla syna (7lat) - to co się naczytałem o chińczykach nieco ostudziło moje zapały do tego "sprzętu" chociaż kuszą ceną, ostatnio byliśmy w sklepie keeway i gość przysięgał że jest pełen serwis łącznie z częściami-i znowu mam mętlik w głowie.
Na quada chcę przeznaczyć max. 6000 więc albo nowey np.keeway 50 dwusów (podobno one się psują aż tak często a gdyby to są części) lub jakaś używka.
Pomuście coś wybrać, a może znacie kogoś kto sprzedaje lub sprowadza quady używane w dobrym stanie?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Quad dla dzieca na początek-proszę o pomoc w wyborze
Teoretycznie synek w błoto/wodę nie będzie sie zapuszczał więc elektryka powinna dac radę. Z silnikiem u chinoli bywa różnie, ogólnie pojazd wygląda jak zabawka (co akurat w tym przypadku nie jest zaskakujące). Na pewno warto pogrzebac w sieci, może poczekac na jakies ciekawe oferty używanych quadów. Generalnie sugerowałbym jakąś używana maszynę.
SUZUKI LT50
SUZUKI LT50
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
Tak dla Syna w wieku 7 lat to może tak jak powiedział 4_wheels suzuki Lt50 albo LT80
Co do tych Chińczyków to ja mam ATV 110 Hummer chińska maszyna po dokręceniu wszystkich śrub po sprawdzeniu zawieszenia po spaleniu trzech baków wymiana oleju a potem jazda te maszyny może nie są takie dobre ale zato tanie tak na 2-3 lata to może wytrzymie ale z początku trzeba być bardzo ostrażnym i po każdej jeźdźe sprawdzać wszystko tak samo jak przed. Tyle o tych Chińskich maszynach.
Ale jak chcesz kupić coś lepszego do 6000 to już coś lepszego
Pozdrawiam Masyl.
Co do tych Chińczyków to ja mam ATV 110 Hummer chińska maszyna po dokręceniu wszystkich śrub po sprawdzeniu zawieszenia po spaleniu trzech baków wymiana oleju a potem jazda te maszyny może nie są takie dobre ale zato tanie tak na 2-3 lata to może wytrzymie ale z początku trzeba być bardzo ostrażnym i po każdej jeźdźe sprawdzać wszystko tak samo jak przed. Tyle o tych Chińskich maszynach.
Ale jak chcesz kupić coś lepszego do 6000 to już coś lepszego
Pozdrawiam Masyl.